News

Caz cutremurător într-o familie din Bihor. O femeie și-a ucis fratele și i-a abandonat corpul pe câmp

O crimă șocantă a avut loc în județul Bihor, acolo unde o femeie și-a ucis fratele de 42 de ani și i-a abandonat corpul pe un câmp.
09.02.2024 | 11:41
Caz cutremurator intro familie din Bihor O femeie sia ucis fratele si ia abandonat corpul pe camp
O femeie din Bihor și-a ucis fratele și i-a abandonat corpul pe un câmp. Sursa foto: ebihoreanul.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O crimă a cutremurat în această săptămână o micuță localitate din județul Bihor. O femeie și-a ucis fratele de 42 de ani și ulterior i-a abandonat corpul pe un câmp.

O femeie din Bihor și-a ucis fratele și i-a abandonat corpul pe un câmp

Cazul din nord-vestul României a fost prezentat încă de joi în presa locală. La orele dimineții, trupul neînsuflețit al unui bărbat de 42 de ani era găsit pe un câmp de lângă drumul dintre Oradea și localitatea Sântandrei.

ADVERTISEMENT

Încă din start, anchetatorii nu au exclus varianta ca bărbatul să fi fost victima unei crime. Oamenii legii au așteptat concluziile medicilor legişti, care au fost solicitați să efectueze necropsia, pentru a stabili cauza exactă a morții.

Între timp, polițiștii au ridicat și înregistrările făcute de camerele de supraveghere din zonă. Pe unele, victima apare circulând pe șoseaua Oradea – Sântandrei alături de o altă persoană.

ADVERTISEMENT

Joi seara, polițiștii au constatat că bărbatul a fost ucis. O persoană, care ar fi recunoscut comiterea crimei, a fost deja reținută. Publicația eBihoreanul notează că bărbatul ar fi fost ucis de una dintre cele trei surori ale sale. Victima locuia într-un apartament dintr-un bloc din centrul comunei Sântandrei, împreună cu cele trei surori.

Motivele din spatele gestului extrem

Apar și informații în legătură cu motivele din spatele acestei crime. Astfel, se pare că lipsa banilor şi greutățile vieții de zi cu zi au dus la tragedia din judeţul Bihor.

ADVERTISEMENT

Suspecta din acest caz, sora victimei, ar fi fost sătulă de scandalurile cu fratele mai mare. Acesta era mai mereu băut. Joi, ea l-a ucis fără milă, iar apoi i-a abandonat trupul pe marginea drumului.

Cei patru membrii ai acestei familii locuiau împreună într-un apartament din localitatea Sântandrei. Cum o soră era bolnavă, iar ceilalţi doi fraţi mai mari nu aveau un loc de muncă, Luminiţa, suspecta crimei, era singura care aducea bani în casă.

ADVERTISEMENT

În ciuda problemelor cu banii, fratele mai mare lua mereu bani din casă pentru a-şi cumpăra alcool. Luminița nu a mai rezistat acestei situații și a pus la cale un plan diabolic pentru a-și pedepsi definitiv ruda, scrie Observator News.

În această săptămână, în timp ce se întorcea de la muncă, femeia şi-a sunat fratele şi l-a rugat să vină înaintea ei. Cum fratele său consumase alcool, femeia a profitat și l-a ucis. Apoi i-a abandonat trupul pe un câmp.

ADVERTISEMENT
Tags: