Life

Și-a părăsit iubitul după 7 ani de relație, dar a avut parte de o surpriză. Cadoul de ”adio” primit de la fostul partener

O femeie și-a părăsit iubitul după 7 ani de relație. Nu avea să știe însă că acesta îi va trimite un cadou de ”adio”. Ce a primit?
20.01.2024 | 13:40
Sia parasit iubitul dupa 7 ani de relatie dar a avut parte de o surpriza Cadoul de adio primit de la fostul partener
Și-a părăsit iubitul după 7 ani de relație, dar a avut parte de o surpriză. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie și-a părăsit iubitul după 7 ani de relație. Voia să înceapă un nou capitol din viața ei, însă nu avea să ia în calcul faptul că o să primească un cadou de ”adio”. Gestul făcut de bărbat a fost aspru criticat de unii, dar apreciat de alții.

Și-a părăsit iubitul după 7 ani de relație, dar a avut parte de o surpriză

O femeie a împărtășit povestea ei pe contul personal de TikTok, iar videoclipul său a devenit viral. Aceasta recunoaște că și-a părăsit iubitul după 7 ai de relație și credea că totul s-a încheiat definitiv.

ADVERTISEMENT

Relația lor nu mai funcționa, iar lucrurile au devenit destul de nesigure. Femeia susține că era nefericită și că nu au fost stabilite anumite limite clare. Iar de aici aveau să înceapă mai multe probleme, drept urmare s-a ajuns la separare.

Chiar și așa, se pare că bărbatul avea să facă un gest neașteptat. Femeia a primit un cadou de ”adio” de la fostul ei partener, pe care l-a desfăcut chiar în clipul video postat, care a devenit viral, arată Mirror.

ADVERTISEMENT

A adunat nu mai puțin de 12 milioane de vizualizări pe TikTok. Și totuși ce era în cutia respectivă? Aceasta a rămas surprinsă în momentul în care și-a dat seama ce fel de gest a făcut fostul ei partener.

Ce se afla în cadoul de ”adio”

Bărbatul, de care femeia s-a despărțit după 7 ani de relație, i-a oferit acesteia o carte de ajutor, ”Îndrăgostește-te de tine însăți”, de Angel Gaudia. Cartea era însoțită de un bilet scris de mână cu următorul mesaj: “Știu că nu mă mai iubești, iubește-te pe tine acum”.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a adunat mai mult de 6.000 de comentarii. Dar părerile au fost împărțite. Au fost persoane care i-au recomandat femeii să se reîntoarcă la partenerul ei, menționând că acest gest este chiar unul emoționant.

Totuși, au fost internauți care au spus că poate fi vorba de ”manipulare”. Mai exact, bărbatul ar încerca să o facă pe ea să se simtă prost pentru cele întâmplate, au comentat alte persoane.

ADVERTISEMENT

“Șapte ani? Cel mai autentic cadou? Du-te și recuperează-ți sufletul pereche înapoi, iubito”. “Nu, nu: “Ești sigură că nu-l iubești? Aș plânge dacă fostul meu iubit ar face asta pentru mine”.

“Nu-mi dau seama dacă este manipulare sau autenticitate reală”. “Îmi dă o psihologie inversă. Este un mod de a o manipula să creadă că nu se iubește sau că nu-și cunoaște propria valoare și ca și cum el ar avea puterea de a o ‘învăța'”, au fost doar o parte dintre comentariile primite.

ADVERTISEMENT
Tags: