Life

Vedeta din România care s-a despărțit de iubitul milionar. Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi: „E dureros”

Vedeta care a recunoscut că trece prin perioadă dificilă după ce relația cu iubitul său s-a încheiat. Există cale de împăcare cu fostul soț?
17.12.2023 | 17:55
Vedeta din Romania care sa despartit de iubitul milionar Dezvaluiri facute cu lacrimi in ochi E dureros
O vedetă din România și iubitul milionar au pus punct relației. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Ioana Grama a rămas singură înainte de sărbători. Influencerița a dat cărțile pe față și a recunoscut că, de câteva săptămâni, este din nou o femeie singură. Nu îi este deloc ușor să accepte acest lucru.

Ioana Grama a pus punct relației cu iubitul milionar

Ioana Grama a recunoscut în fața comunității din mediul online că trece printr-o perioadă dificilă. Deși până de curând poza fericită în brațele iubitului său, postările în care apăreau împreună au dispărut.

ADVERTISEMENT

Fanii au sesizat imediat lucrul acesta și i-au trimis mai multe mesaje. Astfel că influencerița deranjată de un polițist a fost nevoită să vorbească deschis despre cele întâmplate.

Ioana Grama a dezvăluit că ea și iubitul milionar au pus capăt relației, iar perioada aceasta nu este deloc un prea fericită pentru ea. Separarea este cu atât mai greu de acceptat cu cât, spun ea, nu a existat un motiv concret pentru care s-a produs.

ADVERTISEMENT

„După cum foarte multă lume v-ați dat seama, nu mai sunt într-o relație de aproximativ o lună și nu știu, trec printr-o perioadă. Cu siguranță o să fie mai bine, sunt mai bine, am fost rău (…).

A fost o relație care m-a maturizat din foarte multe puncte de vedere, din care am învățat extraordinar de multe lucruri și cel mai dureros din toată povestea asta că nu există un motiv 100% concret (…) E fix ca în poveștile alea cu ne iubim, dar nu putem fi împreună. E dureros”, a declarat Ioana Grama pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Ioana Grama tristă lacrimi despărțire
Ioana Grama s-a despărțit de iubit.
Sursa foto: colaj Fanatik

Există posibilitatea de a se împăca cu fostul soț?

În același timp, Ioana s-a afișat tot mai des cu fostul soț. Astfel că, fanii s-au gândit că poate ar putea exista o împăcare între vedetă și tatăl fetiței sale. Aceasta, însă, a spus că nu ia în calcul posibilitatea.

Chiar dacă au evoluat mult de la momentul divorțului și au rămas prieteni, Ioana Grama susține că ea și Alex nu-și mai pot repara relația încheiată la finalul anului 2021, după doi ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu ne împăcăm. Eu cu Alex suntem prieteni, suntem foarte bine așa cum suntem, suntem fericiți, am crescut foarte mult amândoi după divorț, nu zic că datorită divorțului, dar ne-am focusat fiecare pe propria persoană și am evoluat foarte frumos. Sunt foarte mândră de noi”, a spus Ioana Grama.

ADVERTISEMENT