Life

Și-a părăsit soția fără explicații. Femeia a rămas șocată după ce i-a căutat numele bărbatului pe internet

Un bărbat și-a părăsit soția în mod nejustificat. Femeia a rămas uimită după ce i-a căutat numele pe internet. Ce a aflat despre el?
19.02.2023 | 18:11
Sia parasit sotia fara explicatii Femeia a ramas socata dupa ce ia cautat numele barbatului pe internet
Femeia a fost uimită când a descoperit de ce a părăsit-o soțul Sursa foto: Doxologia
ADVERTISEMENT

Cazul unor soți din SUA a ajuns cunoscut în lumea întreagă. Asta după ce bărbatul și-a părăsit partenera fără a-i oferi vreo explicație. Nedumerită, femeia a început să cerceteze, iar cu ajutorul internetului a descoperit detalii care au uimit-o, despre cel care părea că-i va fi alături pentru totdeauna.

O femeie din SUA, părăsită de soț fără nicio explicație. Ce i s-a întâmplat bărbatului

Arnim Ramdass, mecanic la Aeroportul Internațional din Miami, a surprins pe mulți în 2007 după ce la jocurile de noroc, alături de un grup de colegi, a reușit să câștige o sumă frumoasă. Cu toții au obținut un jackpot de 19 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Arnim Ramdass și colegii lui au împărțit banii, iar aceștia din urmă și-au ajutat familiile, însă, Arnim a decurs la un gest la care puțini se așteptau. Ajuns acasă, nu i-a dezvăluit nimic soției lui, pe nume Donna Campbell, și și-a ascuns foarte bine averea. O bună perioadă a fost agitat, deoarece era mai mereu precaut să nu iasă nimic la iveală.

Tot stresul bărbatului a durat până într-o zi când a decis să plece pe furiș de acasă. Însă, nu înainte de a-i lua aproape tot partenerei sale din locuință. A luat cu el mobila, mașina de spălat, uscătorul și pentru a se asigura că nu i se va da urmă, a deconectat linia de telefon și cablul de televiziune, potrivit The Box.

ADVERTISEMENT

De asemenea, individul a angajat o echipă de agenți judiciari să întocmească actele de divorț, iar când aceștia i-au solicitat semnătura soției, femeia a rămas fără cuvinte. Neînțelegând ce se întâmplă, l-a căutat prima oară la locul de muncă, unde a aflat că-și luase liber pentru câteva zile.

Cum soțul nu a apărut nici după câteva zile, soția a fost de acord cu divorțul. Într-o zi i-a căutat numele pe Google și a avut un șoc atunci când a descoperit că el câștigase o sumă mare la loto. Și-a dat seama și că bărbatul nu a vrut să împartă banii cu ea.

ADVERTISEMENT

Soțul și-a lăsat soția cu datorii pe cap, deși a câștigat la jocurile de noroc

Donna nu s-a lăsat însă, când a constatat de ce a fost părăsită și a alertat poliția, pentru a i se oferi și ei o parte din sumă, mai ales că a rămas și bună de plată pentru rata la casă, aflându-se în situația executării silite. Oamenii legii însă i-au transmis că nu-l pot localiza pe bărbat.

De altfel, judecătorul i-a respins Donnei cererea de a beneficia de o parte din banii obținuți de către fostul partener. ”Credeam că câștigarea Loto ar trebui să aducă împreună o familie, un soț și soția lui. Dar tot ce am primit a fost înșelăciune și minciuni”, ar fi precizat Donna în fața instanței.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și putea achita toate datoriile cu care a rămas pe cap, soția a început să închirieze din camerele casei sale, încât să poată face bani suficienți. Nu a reușit, astfel că imobilul i-a fost scos la licitație. Totuși, proprietarilor li s-a făcut milă de femeie, încât nu au evacuat-o până nu a rezolvat problema banilor cu fostul partener.

ADVERTISEMENT
Tags: