Life

Cristina Ich, frumoasă și înșelată. Ce îi lipsește iubitei lui Piți jr.? Galerie foto

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar, din păcate pentru ea, experiențele cu bărbații ale iubitei lui Piți jr au fost dificile, ea fiind înșelată de fiecare dată.
01.04.2022 | 19:22
Cristina Ich, înșelată de bărbați chiar dacă este una dintre cele mai frumoase femei din România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a făcut, deunăzi, dezvăluiri incredibile despre viața ei sentimentală, focoasa șatenă dezvăluind că a fost înșelată de fiecare bărbat din viața ei, dar, totodată, recunoștea că nici ea nu a fost chiar ușă de biserică și, adeseori, a călcat strâmb.

Frumoasa Cristina Ich, înșelată de bărbați: ”Pe bună dreptate”

Devenită mama unui copil alături de Alex Pițurcă, Cristina Ich a făcut, de curând, o serie de dezvăluiri incredibile despre relațiile pe care le-a avut. Ba chiar, deși a acceptat să se mărite cu Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al naționalei României de fotbal, focoasa șatenă nu a ascuns că a trecut prin momente grele.

ADVERTISEMENT

Mai exact, dezvăluia ea, toți bărbații din viața ei au înșelat-o. Inclusiv actualul iubit și partener de viață, Piți jr tatăl copilului pe care îl are și bărbatul care, anul trecut, în vară, a cerut-o în căsătorie, iar ea, fericită din cale afară, a acceptat.

„Am fost înșelată și am înșelat la rându-mi. În viață ești liber să faci ce vrei. Nu suntem proprietatea nimănui și este alegerea ta dacă să rămâi în relație sau nu. Cine acceptă să rămână lângă tine sau nu…

ADVERTISEMENT
Cristina Ich
Cristina Ich recunoaște că a fost înșelată de toți bărbații din viața ei chiar dacă arată perfect / Foto: Instagram

M-aș bucura să văd relații deschise și la noi, sincer. Dar cu mentalitatea asta arhaică, greu de pus în practică. Teoria o știm. Nimeni nu are relația perfectă, nimeni! Pe mine m-au înșelat toți bărbații din viața mea, fără excepție și pe bună dreptate”, a spus Cristina Ich, citată de Spynews.

Cristina Ich, ieșiri controversate în spațiul public

Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase femei din România, în repetate rânduri, Cristina Ich s-a transformat în ținta unui adevărat val de hate în online. E adevărat, de multe ori, declarațiile frumoasei iubite ale lui Piți Jr. au fost cel puțin controversate.

ADVERTISEMENT

Ultima ieșire publică, una care a șocat România, a fost cea legată de lipsa de empatie pe care a arătat-o refugiaților ucrainieni. ”Voi v-ați întrebat vreodată cine ne-ar fi ajutat pe noi? Dacă n-am fi fost în NATO, cine, mă, te-ar fi ajutat pe tine? Când ne desconsideră toți, din toate punctele de vedere, suntem ultimii. Voi nu observați asta.

Tu nu-ți dai seama că doi de ani de pandemie plus război, vei muri de foame tu încercând să-l ajuți pe altul. Tu și familia ta și copilul tău. Ar fi inuman să nu ajuți, ai fi ultimul om, dar voi deja exagerați și asta e deranjant. Cu pilaful, cu sarmalele și cu mămăliga nu o să poți să ajuți.

ADVERTISEMENT

Cu gogoașa și cu mămăliga n-o să-i ajuți pe oamenii ăia să iasă din război. Stai tu liniștită!”, a spus iubita lui Alex Pițurcă. Evident, declarațiile care pot fi considerate un adevărat derapaj ale Cristinei Ich au fost taxate de mulți dintre cei din jurul ei.

Cristina Ich se mărită cu Alex Pițurcă

Chiar dacă a fost înșelată, Cristina Ich a decis să își ierte partenerul de viață pe care l-a acuzat de infidelitate și să accepte cererea lui în căsătorie. Cerută, romantic, anul trecut, de soție, ea a acceptat să devină mireasă. Dar a dezvăluit că nu va prelua numele de Pițurcă.

Cristina Ich
Cristina Ich se mărită cu fiul lui Victor Pițurcă, Alex / Foto: Instagram

”Chiar dacă m-aș căsători cu Alex, eu tot Cristina Ich aș rămâne. Presupun că doar copilul trebuie să ducă numele mai departe. Deci pentru mine e ok. Eu nu mi-am dorit niciodată să mă mărit. Îl iubesc extraordinar de mult, este tatăl copilului meu”, spunea Cristina Ich în podcastul „Acasă la Măruță”.

De altfel, numele de Ich este unul la care frumoasa șatenă pare să țină foarte mult, chiar dacă nu este cel pe care l-a purtat la naștere, ea dezvăluind că și l-a schimbat din cauza relației dificile pe care a avut-o cu tatăl ei natural.

ADVERTISEMENT
Tags: