News

Și-a tăiat picioarele și le-a ascuns în magazie. Motivul pentru care a recurs la un asemenea gest un bărbat din SUA

Un bărbat și-a tăiat picioarele și le-a ascuns în magazie, apoi a chemat medicii și polițiștii. Ce au descoperit anchetatorii
26.02.2024 | 13:49
Sia taiat picioarele si lea ascuns in magazie Motivul pentru care a recurs la un asemenea gest un barbat din SUA
Și-a tăiat picioarele și le-a ascuns în magazie. Foto Unsplash
ADVERTISEMENT

Un bărbat și-a tăiat picioarele și le-a ascuns în magazie, iar apoi a chemat polițiștii și un echipaj medical. A întocmit un plan, având un motiv incredibil care l-a făcut să comită acest gest șocant.

Un bărbat din SUA și-a tăiat picioarele, apoi le-a ascuns

Cazul a avut loc în Missouri, SUA, acolo unde bărbatul a plătit o altă persoană pentru a-i amputa picioarele. Totul cu scopul de a obține bani de la asigurări. Însă, polițiștii și-au dat seama că, de fapt, nu a fost vorba de un accident.

ADVERTISEMENT

În noiembrie 2023, americanul, în vârstă de 60 de ani, care este fermier, a chemat echipajele de intervenție, spunând că a suferit un accident de tractor, conform Springfield News. A explicat că a fost prins de mașina de tuns rotativă a unui tractor.

Însă, oamenii legii au bănuit că ceva este în neregulă, pentru că au constatat că bărbatul avea ambele picioare legate cu garouri și nu a spus cine l-ar fi ajutat să și le pună. În plus, membrele erau de negăsit, iar rănite erau prea drepte.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii și-au dat seama că picioarele nu au fost tăiate cu un fierăstrău. „Dacă ar fi fost prins de mașina de tuns, ar fi fost o baie de sânge. Am mai văzut astfel de accidente și nu arătau așa”, a transmis Torey Thompson, reprezentat al Biroului Poliției din Howell.

Ce au descoperit anchetatorii

Inițial, evenimentul a fost încadrat la categoria accidente, însă ancheta avea să demonstreze altceva. Oamenii legii au aflat că, de fapt, bărbatul care era paraplegic și nu își putea folosi picioarele, a plătit un alt bărbat din Florida pentru a-i tăia picioarele cu o secure.

ADVERTISEMENT

Planul a fost gândit de americanul de 60 de ani pentru a încasa banii de la compania de asigurări. Când și-a dat seama că poliția suspectează că, de fapt, și-a tăiat intenționat picioarele, nu a mai revendicat suma de bani.

Totodată, după raportarea incidentului, o rudă a omului a găsit membrele tăiate într-o magazine și a anunțat polițiștii. Bărbatul le-a ascuns, în speranța că va reuși să păcălească autoritățile.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că americanul nu a mai cerut banii de la asigurare, el a fost acuzat doar pentru depunerea unui raport fals la poliție. Sursa citată precizează că după incident, a stat în spital pentru o lungă perioadă, fiind în stare gravă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: