News

Și câinii au plâns în fața sicriului! Fetița româncă de 3 anișori care s-a stins într-o piscină din Italia, înmormântată cu durere de neimaginat

19.05.2020 | 16:06
Si cainii au plans in fata sicriului Fetita romanca de 3 anisori care sa stins intro piscina din Italia inmormantata cu durere de neimaginat
ADVERTISEMENT

Cristina și Ciprian, părinții Gretei, fetița de 3 anișori care a murit înecată în piscină în Italia, trebuie să o ia de la capăt fără micuța lor.

Micuța de 3 ani moartă în Poggiarello, Siena, plânsă și de câinii care au încercat s-o salveze

Ieri s-a produs cel mai trist eveniment din viața lor, acela al înmormântării îngerașului care s-a stins atât de repede. Ceremonia a fost una extrem de îndurerată, iar la slujba de înmormântare au participat și cei doi câini care au încercat să o salveze pe micuța înecată în bazin.

ADVERTISEMENT

Până și câinii au lăcrimat și au schelălăit în cel mai dificil moment de la înmormântarea care a avut loc ieri, lucru care i-a sfâșiat și mai mult pe cei prezenți.

Monseniorul Gualtiero Sigismondi a avut câteva cuvinte extrem de emoționante de spus în memoria fetiței de 3 anișori.

ADVERTISEMENT

„Dispariția din această lume a unui copil e mai grea decât propria moarte”

„În fața unei asemenea tragedii nu există cuvinte care să-i poată consola pe părinții ei, Cristina și Ciprian. Vocile noastre nu vor putea niciodată să aline o durere atât de mare. Nu există comparație pentru o mamă și pentru un tată care suferă din cauza morții unui copil”, a spus Sigismondi, conform lanazione.it.

„Dispariția din această lume a unui copil e mai grea decât propria moarte. În circumstanțe atât de dramatice există spațiu doar pentru împărtășirea durerii, pentru o îmbrățișare silențioasă. Dar moartea, chiar dacă reușește să distrugă corpul nostru, nu distruge dragostea, nu reușește să lovească mortal dragostea”, a continuat monseniorul.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu aș avea siguranța că voi adânci rana deschisă a părinților ei, mi-ar veni dorința de a-i sugera Gretei să se joace cu îngerii în Paradis, să se lase îmbrățișată de Maica Domnului și să găsească un mod de a-și mângâia părinții, de a-i consola”, a mai spus Sigismondi.