Life

Și vedetele au credite! Andreea Marin, Bianca Drăgușanu și Dana Săvuică au luat bani de la bănci

Ce vedete au făcut credite la bancă. Andreea Marin, Bianca Drăgușanu și Dana Săvuică sunt printre persoanele faimoase din România care au apelat la împrumuturile bancare.
07.06.2022 | 13:04
Si vedetele au credite Andreea Marin Bianca Dragusanu si Dana Savuica au luat bani de la banci
Andreea Marin, Bianca Drăgușanu și Dana Săvuică au luat bani de la bănci. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Nici vedetele de la noi din țară nu sunt străine de creditele de la bancă. Sunt mai multe care au acceptat să ia credite de la bănci pentru a-și vedea visele împlinite.

Ce vedete au făcut credite la bancă. Pentru ce a folosit Andreea Marin banii

Andreea Marin, Bianca Drăgușanu și Dana Săvuică sunt printre vedetele autohtone care au luat credite de la bancă pentru diverse lucruri.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, spre exemplu, a mărturisit că a decis să ia împrumutul de la bancă deși tatăl ei i-a spus mereu că nu ar trebui să facă acest lucru.

Totuși, vedeta a decis în timpul pandemiei să ia un credit pentru a-și renova spațiul multimedia, loc în care Andreea Marin găzduiește diverse evenimente.

ADVERTISEMENT

“Da, am făcut împrumut la bancă, după mulți ani după ce am spus că voi asculta sfatul tatălui meu și nu voi face niciun împrumut.

Asta m-a sfătuit. Dar am făcut un împrumut așezat pentru că s-a ivit o ocazie, aceea de a clădi spațiul meu multimedia de astăzi, locul în care creez evenimente frumoase.

ADVERTISEMENT

Nu a fost deloc ușor, se întâmpla la începutul pandemiei și apoi doi ani și jumătate a durat renovarea acestui spațiu pentru a-l transforma tehnic în ce e azi”, a spus vedeta pentru Vorbește lumea.

Bianca Drăgușanu, credit pentru a-și lua casă

Bianca Drăgușanu a recunoscut și ea că a apelat la o bancă pentru a primi un credit. Vedeta TV a folosit banii pentru a-și achiziționa o locuință, în urmă cu mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

„Cred că acum câțiva ani, mi-am luat una dinte case cu un împrumut bancar din acela, credit. Cred că pentru o casă am făcut”, a mărturisit aceasta.

Dana Săvuică a mărturisit că nu ar mai lua niciodată decizia de a lua credit bancar.

Vedeta a spus că i-a fost foarte greu să plătească ratele și a făcut o promisiune să nu mai ia niciodată un împrumut de la bancă.

“Am făcut un împrumut bancar și mi-am blestemat zilele, că ratele veneau oricum, indiferent de ce zile aveam. Și mi-am promis că nu o să mai fac niciodată un împrumut bancar”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT