Life

Andreea Marin, surprinsă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cine a sunat-o, în direct, pe vedetă

Andreea Marin a fost cu adevărat surprinsă în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV. Iată cine a sunat-o, în direct, pe fosta prezentatoare de la TVR 1.
03.06.2022 | 17:51
Andreea Marin surprinsa in emisiunea lui Catalin Maruta Cine a sunato in direct pe vedeta
Andreea Marin, surpriză în emisiunea lui Cătălin Măruță. Sursa foto: Capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a fost surprinsă de un apel neașteptat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a fost sunată de cea care i-a fost profesoară de limba română în liceu.

Andreea Marin, surprinsă în emisiunea lui Cătălin Măruță

“Zâna Surprizelor” a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, care i-a pregătit niște surprize inedite. Prezentatoarea TV a fost sunată de fosta ei profesoară de limba română din liceu, dar și de două foste colege de clasă.

ADVERTISEMENT

Fosta profesoară i-a spus câteva cuvinte frumoase Andreei Marin. Aceasta a ținut să-i spună că este mândră de tot ceea ce a realizat în cei aproape 30 de ani de când a terminat liceul. Totodată, aceasta și-a amintit cum era vedeta în acea perioadă.

“Cum era Andreea Marin ca elevă? Era inteligentă, sensibilă, originală și foarte implicată în activitățile liceului. La lecțiile de română organizam deseori lecții tip dezbatere, pe anumite teme literare. 

ADVERTISEMENT

Ea venea cu idei și comentarii pertinente de la vârsta ei de atunci. (…) Sunt mândră de tine, sunt fericită că ți-am fost profesoară.”, a dezvăluit fosta profesoară a Andreei Marin, în cadrul emisiunii La Măruță. 

De asemenea, fosta profesoară a vedetei și-a amintit de o dezbatere în care aceasta și-a exprimat sincer și direct părerea despre protagonistul romanului “Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război”, Ștefan Gheorghidiu, scris de Camil Petrescu.

ADVERTISEMENT

“A avut curajul să spună direct că nu-i place personajul că e un idealist fără simțul realității, și că nici nu agreează alegerile lui în viață.”, și-a amintit profesoara.

La auzul acestor cuvinte, Andreea Marin s-a gândit la fiica ei, care este la fel de hotărâtă și mereu cu argumentele potrivite.

ADVERTISEMENT

“Eu nu mi-am amintit de mine, eu o văd pe fiica mea, care e mereu cu argumentele la ea.”, a fost reacția fostei prezentatoare de la TVR 1.

La ce materii era bună Andreea Marin

Andreea Marin era bună la materii precum matematică și fizică, dar era pasionată, în același timp, și de limba română.

“Am fost bună la matematică, fizică, geometrie. Eram fiică de ingineri, ai mei au fost ingineri. Probabil că am moștenit treaba asta. (…)

Eram la cenaclu, mă atrăgeau ființele frumoase, literele, și uite că am ajuns să lucrez în comunicare.”, a mai spus vedeta la Pro TV.

A terminat liceul la profilul matematică-fizică, la Colegiul Național Roman-Vodă, după care a absolvit Facultatea de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Deși era bună la materiile de profil real, Andreea Marin a decis să urmeze o carieră în domeniul media. De aproape trei decenii lucrează în televiziune.

ADVERTISEMENT