Life

Silvana Rîciu face schimbări pe bandă rulantă. Ce a decis împreună cu soțul ei

Silvana Rîciu e gata să facă o serie de schimbări în viața ei, cu privire la ea și dar și la perechea ei. Interpreta de muzică folclorică se pune pe dietă!
08.07.2022 | 17:38
Silvana Riciu face schimbari pe banda rulanta Ce a decis impreuna cu sotul ei
Silvana Rîciu, interpretă de muzică folclorică. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Silvana Rîciu a dezvăluit care este obsesia ei culinară, invitată într-o emisiune de televiziune. Vedeta a mărturisit că își dorește să aibă mai mare grijă la ceea ce mănâncă, pentru a reveni la formele de altădată, iar pentru asta se va opri, cel puțin vara asta, la un singur aliment.

Silvana Rîciu o dă pe pepene

Nu este unica schimbare pe care vrea să o facă. Își dorește să călătorească mai des doar cu soțul ei, fără cei trei copii minunați pe care îi are.

ADVERTISEMENT

O astfel de escapadă e deja planificată la turci. Silvana și alesul inimii sale vor merge la Istanbul și se vor bucura de clipe în care nu vor fi deranjați de cei mici.

„Vreau să mănânc mult pepene, mai ales roșu, și salate”, a declarat Silvana la Prima TV. Prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP, cea în care și-a enumerat lista de schimbări, a fost mirat și a întrebat-o dacă ea crede că poate trăi doar cu pepene roșu.

ADVERTISEMENT

„Sigur că se poate trăi cu pepene”, a zis Silvana, recunoscând apoi că ar trebui să fie mai atentă la ceea ce consumă pentru a nu se îngrășa. Folclorista a spus că și-ar dori să nu combine anumite alimente și să opteze mai des pentru salată, în loc de alte produse la garnituri.

„Dacă aș fi atentă ce mănânc, n-aș combina carne cu cartofi, ci cu salată”, a mai spus Silvana Rîciu.

ADVERTISEMENT

Vacanță la Istanbul doar cu soțul ei

Până una alta, interpreta de muzică tradițională este fericită de vacanța care o așteaptă, cea de la sfârșitul acestei luni. Muziciana a spus că abia așteaptă să se bucure de Istanbul, orașul pe care îl va bătători cu soțul ei. Legat de cazare, a spus că este vorba despre una în stilul tradițional turcesc.

„Ne-am propus eu și soțul meu să mergem doar noi doi. Mergem la Istanbul, la sfârșitul lunii. A ales o locație foarte frumoasă, în stilul turcesc”, a încheiat Rîciu.

ADVERTISEMENT