Life

Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman. Ce i-a transmis la împlinirea a 75 de ani

Silvia Chifiriuc a lăsat un mesaj emoționant în mediul online pentru ziua de naștere a soțului ei, Petre Roman. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2009.
22.07.2021 | 21:39
Silvia Chifiriuc declaratie de dragoste pentru Petre Roman Ce ia transmis la implinirea a 75 de ani
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață nu s-a sfiit de nimic și a făcut o declarație de dragoste pentru partenerul de viață, alături de care are și un copil.

Bruneta i-a transmis fostului politician toată iubirea pe care i-o poartă în inimă, precizând prin intermediul postării sale că are aceleași sentimente ca atunci când s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Silvia Chifiriuc, mesaj emoționant pentru ziua lui Petre Roman. Nu s-a sfiit de nimic

„Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani!”, este mesajul lăsat de Silvia Chifiriuc pentru fostul premier al României Petre Roman.

Artista a postat și o imagine în care apare alături de iubitul ei soț, care pe 22 iulie, a împlinit vârsta de 75 de ani. Fostul politician se menține în formă maximă și arată excelent părând mult mai tânăr.

ADVERTISEMENT

Silvia Chifiriuc și fostul om politic s-au întâlnit în perioada în care bruneta este studentă. Artista obișnuia să plece de la cursuri pentru a se bucura de aerul curat de la munte, pasiune ”furată” de la Petre Roman.

Vedeta reușește să se mențină sănătos în acest fel și atunci când are timp liber merge pe munte oricât de mult poate, lucru care îi aduce echilibru și armonie în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, gest pentru tatăl său. Ce i-a transmis lui Petre Roman

Printre persoanele care i-au transmis urări lui Petre Roman se numără și fiica sa, Oana, care a povestit un amănunt din povestea de dragoste trăită de mama sa alături de fostul premier.

Șatena a scos la iveală faptul că renumitul său părinte și sora sa, Catinca, sunt născuți în aceeași zi. Creatoarea de modă a adunat 54 de trandafiri în buchetul vieții.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este și o poveste foarte frumoasă.

Atunci când părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa, iar ea a spus: «Îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele».

Și tata i-a zis: «Da, dar este și ziua mea. Cum facem?». Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum”, a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

ADVERTISEMENT