Life

Silvia Dumitrescu, dezvăluiri după aproape 30 de ani de căsnicie cu Florin Ochescu. “Nu se bagă niciunul pe felia celuilalt”

Cunoscuta artistă și soțul ei, compozitorul Florin Ochescu, au aniversat de curând 28 de ani de când și-au unit destinele. Silvia Dumitrescu a dezvăluit într-o emisiune care este secretul căsniciei sale.
05.03.2022 | 17:31
Silvia Dumitrescu dezvaluiri dupa aproape 30 de ani de casnicie cu Florin Ochescu Nu se baga niciunul pe felia celuilalt
Silvia Dumitrescu, dezvăluiri după aproape 30 de ani de căsnicie cu Florin Ochescu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Silvia Dumitrescu și soțul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 30 de ani. Artista a dezvăluit cum au reușit să mențină vie flacăra iubirii atâția ani.

Silvia Dumitrescu, dezvăluiri după aproape 30 de ani de căsnicie cu Florin Ochescu. “Nu se bagă niciunul pe felia celuilalt”

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 62 de ani, a vorbit recent în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv despre căsnicia sa cu compozitorul Florin Ochescu (70 de ani). Chiar dacă s-au căsătorit în urmă cu 28 de ani, relația lor este una extrem de frumoasă și solidă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit că relația lor s-a bazat pe încredere, dar cel mai important a fost faptul că mereu și-au acordat libertatea de care aveau nevoie.

“E vorba despre potrivire aici. El face parte din aceeași zonă a meseriei, pentru că se ocupă tot cu muzica.

ADVERTISEMENT

Suntem independenți, pentru că ne-am dat această libertate. Nu se bagă niciunul pe felia celuilalt și totul a pornit de la încredere, respect.

Bineînțeles că din prima am avut această îndrăgosteală și aceste sentimente frumoase, dar acum parcă sunt din ce în ce mai profunde”, a recunoscut Silvia Dumitrescu la Prima TV. 

ADVERTISEMENT
Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu
Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu

Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu s-au cunoscut la o petrecere. Artista povestea într-un interviu că nu a fost dragoste la prima vedere. Inițial au fost doar prieteni.

“Mă căuta tot timpul la telefon, mama mereu răspundea la telefon și când ajungeam acasă îmi spunea: Te-a căuta un tip Ochescu. Era o amiciție la început. El era îndrăgostit”, a povestit în urmă cu câțiva ani Silvia Dumitrescu în emisiunea Răi da Buni. 

ADVERTISEMENT

Artista a mai fost căsătorită. Primul său soț a fost Mircea Dumitrescu. Povestea de dragoste dintre cei doi a evoluat rapid. La doar două săptămâni după ce s-au cunoscut au decis să se căsătorească, dar după trei ani au divorțat.

ADVERTISEMENT