Life

Simona de la Puterea dragostei ascunde o dramă de neimaginat: „Eram mică, aveam 11 ani”

27.10.2020 | 13:44
Simona de la Puterea dragostei ascunde o drama de neimaginat Eram mica aveam 11 ani
Simona de la Puterea dragostei a vorbit despre pierderea tatălui ei pe Instagram
ADVERTISEMENT

Simona de la Puterea dragostei ascunde o poveste de viață foarte tristă. În spatele zâmbetului ei și a vieții perfecte pe care o prezintă stau ascunse lacrimile care i se scurg din când în când de dorul tatălui ei, pe care l-a pierdut la vârsta de 11 ani.

Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a vorbit despre cel mai dificil episod din viața ei și chiar și astăzi se emoționează când își amintește de tată.

ADVERTISEMENT

„Mi-a fost foarte greu. Dumnezeu mi-a dat putere să trec peste, mi-as fi dorit să fie și el acum lângă mine să vadă ce mare și frumoasă s-a făcut fata lui. Eram mică, aveam 11 ani și e greu…e foarte greu, au fost momente când îmi auzeam prietenii că-și strigau părinții ”tată” și mă apuca plânsul.

Simona de la Puterea dragostei: „Să vă prețuiți părinții cât îi aveți în viață”

Mă duceam să nu mă vadă nimeni și plângeam, pentru că mi-aș fi dorit să pot să strig și eu tată. Nu aveam pe cine. Vă dau un sfat, să vă prețuiți părinții cât îi aveți în viață. De multe ori am strigat la el și m-a liniștit. Tot ce mi-am dorit, am primit și cred că e și datorită lui”, este mărturisirea dureroasă făcută de Simona Braboveanu.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Kanal D este cunoscută datorită participării în emisiunea prezentată de Cristina Dorobanțu, iar notorietatea ei a crescut și mai mult de când a căzut în mrejele cântărețului Jador.

Cei doi au fost pe punctul de a începe o relație la un moment dat, vara trecută. Simona a recunoscut că s-a sărutat cu Jador în studioul unde el înregistra o melodie, după ce în presă au apărut zvonuri că s-ar fi cuplat.

ADVERTISEMENT

„A fost ceva pasional, mi-a plăcut maxim, desi am fost surprinsă la început! De fapt amândoi…dar cred că acționat din impuls”, a spus Simona atunci despre episodul sărutului cu Jador.