Life

Simona Gherghe a dezvăluit ce se întâmplă cu copiii ei în plină explozie de cazuri de Covid: „Cel puțin în cazul grădiniței noastre”

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor cum gestionează ca mamă situația epidemică fără precedent din România.
19.10.2021 | 13:31
Simona Gherghe a dezvaluit ce se intampla cu copiii ei in plina explozie de cazuri de Covid Cel putin in cazul gradinitei noastre
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a scris pe Instagram ce se întâmplă cu copiii ei în plină pandemie, în condițiile în care multe școli și grădinițe se închid ori părinții nu vor să îi mai lase pe cei mici să plece la cursuri de teamă că s-ar infecta cu noul coronavirus.

Prezentatoarea emisiunii Mireasa a ținut să-i lămurească pe cei care s-au întrebat cum ține în frâu situația, mai ales după ce colega ei, Gabriela Cristea, s-a infectat cu virusul Sars-Cov-2.

ADVERTISEMENT

Simona susține că în cazul familiei sale, situația este sub control, deocamdată. Copiii ei merg la grădiniță, însă ea și soțul ei își iau toate măsurile de precauție pentru ca micuții să fie teferi.

Simona Gherghe: „Copiii merg la grădiniță”

Realizatoarea TV a scris pe contul ei de Instagram că puii ei sunt testați aproape zilnic, În acest fel, aceștia merg în continuare la grădiniță, deși în Capitală cazurile de noi infectări se menține la peste 2.500 de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

„Copiii merg la grădiniță, așa că testăm, testăm, testăm. Cel puțin în cazul grădiniței noastre, cei de acolo au gestionat foarte bine situația, până acum”, a mărturisit Simona Gherghe pe rețeaua de socializare.

Simona Gherghe are doi copii minunați în vârstă de 4, respectiv 2 ani. Prima venită pe lume a fost fetița Ana Georgia, în luna mai a anului 2017. Pe urmă l-a născut pe Vlad Ioan, în anul 2019.

ADVERTISEMENT

Vedeta face tot posibilul să se împartă între familie și carieră. Tocmai de asta a ales să prezinte Mireasa, în locul emisiunii Acces direct.

Cum este viața vedetei cu doi copii

Prezentatoarea a renunțat la emisiunea de la ora 17 pe care o prezintă de ceva ani Mirela Vaida pentru a petrece mai mult timp cu puișorii ei.

ADVERTISEMENT

Despre relația cu copiii, Simona a spus că perioada grea a trecut și pe toată perioada sarcinii, dar și după ce a născut, a avut parte de cele mai bune ajutoare cu putință.

„E foarte frumos, dar și greu. Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp. Sunt norocoasă pentru că mă ajută soțul. E și mama mea, dar și o doamnă. Pot să spun că greul a trecut.

Ana mai are mici gelozii legate de frățiorul ei. Îl iubește. Îl pupă. Îi mai dă și jucării. Mă ajută la băița lui de seară”, a declarat la un moment dat Simona Gherghe pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT