Life

Simona Gherghe, crize de durere din cauza problemelor de sănătate. Cum a apărut prezentatoarea Antena 1 în fața telespectatorilor

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate. Cum a fost nevoită să se afișeze prezentatoarea Mireasa, în direct.
08.02.2024 | 11:53
Simona Gherghe crize de durere din cauza problemelor de sanatate Cum a aparut prezentatoarea Antena 1 in fata telespectatorilor
Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este una dintre prezentatoarele veterane ale televiziunii de la noi. De ani buni de zile, aceasta se află la cârma emisiunii Mireasa, unul dintre cele mai populare formate matrimoniale din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Simona are și momente mai puțin plăcute la filmări.

Simona Gherghe a vorbit în direct despre problemele de sănătate care nu îi dau pace

Simona Gherghe este o profesionistă prin definiție. De ani de zile de când activează în lumea televiziunii, vedeta a căpătat suficientă experiență pentru a face față oricărei situații. Inclusiv, acelor momente neprevăzute de pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe prezintă Mireasa, una dintre cele mai longevive emisiuni de la Antena 1. Programul ei este unul destul de încărcat, iar filmările durează ore întregi. Totul fiind în regim live, Simona trebuie să fie pregătită pentru orice.

Zilele acestea, vedeta i-a panicat pe concurenții din casa Mireasa, dar și pe cei de acasă. Aceasta a apărut pe un fotoliu înconjurată de perne și nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a lăsat ca acest moment să treacă de la sine, ci a venit cu o serie de explicații pentru fanii ei. Chiar înainte de a intra în direct, Simona a avut o criză cumplită de spate care abia i-a permis să mai prezinte emisiunea în acea zi.

Prezentatoarea de la Antena 1 abia a făcut față durerilor pe parcursul emisiunii

Deși problemele de sănătate nu i-au dat pace în acea zi, Simona Gherghe nu a vrut să abandoneze filmările. Cei din producție s-au asigurat că îi creează toate condițiile necesare pentru a nu simți durerile pe parcursul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Timp de trei ore cât a durat emisia din acea zi, Simona a stat pe un fotoliu înconjurată de multe perne. Chiar dacă nu a fost în cea mai bună formă a sa, vedeta a reușit să reziste pe parcursul filmărilor și să ducă episodul la final.

”Am făcut o criză de spate! Am rămas așa! Chiar nu am mai putut să mă ridic! S-a întâmplat chiar înainte să intrăm în emisiune”, a spus vedeta la TV, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, anul trecut nu a fost deloc unul roz pentru prezentatoarea de la Antena 1. În podcastul moderat de Ilinca Vandici, Simona a recunoscut că familia ei a suferit mai multe pierderi care au creat un dezechilibru emoțional.

Soțul vedetei și-a pierdut ambii părinți, iar acest moment a fost unul foarte dur pentru ei. În ciuda faptul că a fost afectat profund, soțul Simonei a continuat să fie stâlpul familiei. Acesta și-a găsit puterea necesară pentru a merge mai departe și pentru a fi un tată și un soț model.

ADVERTISEMENT