Life

Problemele de sănătate cu care se confruntă Simona Gherghe. Anunțul trist făcut de prezentatoarea de la „Mireasa”

Simona Gherghe, moderatoarea noului sezon de la „Mireasa”, și-a îngrijorat fanii de pe Instagram, după ce a anunțat că nu stă bine la capitolul sănătate.
24.01.2024 | 20:15
Problemele de sanatate cu care se confrunta Simona Gherghe Anuntul trist facut de prezentatoarea de la Mireasa
Simona Gherghe le-a spus fanilor că are probleme de sănătate/ sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe nu a început anul cu dreptul! După Gabriela Cristea, vedeta de la Antena 1 a anunțat că se confruntă cu unele probleme de sănătate. Prezentatoarea de la „Mireasa” le-a povestit fanilor de pe Instagram ce a pățit!

Simona Gherghe are probleme de sănătate

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare tv din România. Pe rețelele de socializare, vedeta are o comunitate impresionantă de fani, acolo unde le povestește tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Simona Gherghe a dezvăluit că nu se simte prea bine.

ADVERTISEMENT

Înainte de a intra în platoul „Mireasa”, prezentatoarea tv a povestit pe Instagram că se confruntă de câteva zile cu probleme de sănătate. Gazda show-ului matrimonial a explicat că a avut o criză de stomac, care s-a manifestat prin dureri crunte.

Prezentatoarea tv a avut o criză de stomac puternică

Cu toate acestea, ea nu a lipsit de la emisiunea pe care o moderează la Antena 1. Din fericire, mama ei a ajutat-o să treacă peste toate problemele cu un leac băbesc. Simona Gherghe a fost nevoit să mănânce cartofi copți pe plită, așa cum o făcea în copilărie.

ADVERTISEMENT

„Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta. Uitasem ce buni sunt…”, a fost mesajul postat de Simona Gherghe, în mediul online.

Program Mireasa – Ritmul inimii. Show-ul matrimonial a revenit cu sezonul 9

Emisiunea Mireasa – Ritmul inimii a revenit pe micile ecrane cu sezonul numărul 9. Show-ul prezentat de Simona Gherghe a avut premiera pe 22 ianuarie 2024, la Antena 1. În primul episod al noului sezon, Simona Gherghe i-a întâmpinat pe noii concurenți, care s-au înscris pentru a-și găsi jumătatea.

ADVERTISEMENT

Și în acest sezon, Simona Gherghe este pregătită să-i cunoască îndeaproape pe noii concurenți, dornici să-și scoată la înaintare toate atuurile pentru a-și găsi sufletul-pereche.

„A fost o vacanţă lungă şi frumoasă, dar abia aşteptăm să ne întoarcem cu un nou sezon! Cel mai iubit şi mai popular reality-show matrimonial a ajuns la cel de-al nouălea sezon, iar concurenţii sunt pregătiţi să-şi asculte ritmul inimii şi să trăiască cea mai faină experienţă din viaţa lor. Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun «prezent» alături de băieţii lor în Casa Mireasa.

ADVERTISEMENT

Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, a fost și mesajul transmis de Simona Gherghe, înainte de debutul sezonului 9 „Mireasa”.

ADVERTISEMENT