Sporturi

Simona Halep, declaraţie emoţionantă despre fratele ei! Ce a scris pe Instagram

25.02.2019 | 13:00
Simona Halep declaratie emotionanta despre fratele ei Ce a scris pe Instagram

Simona Halep a dezvăluit pe internet cine este mereu alături de ea. Simona Halep, locul 2 WTA, a revenit în ţară săptămâna trecută şi profită din plin de timpul petrecut acasă, alături de cei dragi. Sportiva noastră se şi recuperează după meciurile maraton pe care le-a disputat la Fed Cup, Doha şi Dubai. Simona, alături de colegele din echipa de Fed Cup a României au calificat gruparea tricoloră în semifinalele competiţiei, a disputat finala la Doha şi a fost eliminată în sferturi la Dubai.

Sportiva noastră a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de fratele său, Nicolae. La descrierea pozei cu pricina, Simona a scris “mereu de partea mea”, făcând referire la susţinerea necondiţionată pe care i-o poartă fratele ei mai mare, atât în competiţii, cât şi în afara circuitului de tenis. Nicolae Halep, primul tenismen al familiei, va împlini 33 de ani pe 23 martie, iar Simona s-a asigurat că îşi sărbătoreşte fratele, pentru că mai apoi va face deplasarea la Sunshine Double, Indian Wells – Miami.

Simona Halep, alături de fratele ei, Nicolae

Simona Halep a mărturisit pe internet cine este de partea ei mereu

Sportiva din Constanţa îşi doreşte, de asemenea, să recupereze timpul alături de fratele său. Cei doi nu vorbesc niciodată în timpul turneelor din cauza unei superstiţii a jucătoarei noastre. “Sunt superstițioasă. Nu intru niciodată în arenă cu piciorul stâng, pe toată perioada unui turneu nu vorbesc niciodată cu fratele meu, iar părinților le scriu doar mesaje scurte”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep este încă în România, însă va face în câteva zile deplasarea la turneul de la Indian Wells, care se desfăşoară în perioada 6-17 martie. Jucătoarea noastră a disputat semifinala anul trecut la acest turneu, fapt pentru care are un număr important de puncte de apărat. Totuşi, Simona poate reveni pe locul de lider mondial, asta în funcţie de rezultatele ei şi ale rivalelor ei.

Tags: