Simona Halep

Cum își petrece Simona Halep prima zi după revenirea în țară! Relaxare la piscină

23.02.2019 | 12:17
Cum isi petrece Simona Halep prima zi dupa revenirea in tara Relaxare la piscina

Jucătoarea de tenis Simona Halep a revenit în țară după turneele de pe continentul asiatic și a ales să-și petreacă prima zi realxându-se la piscină. Fostul lider mondial a avut două săptămâni extrem de încărcate, ajutând decisiv echipa de Fed Cup a României în victoria împotriva Cehiei și ajungând în finală la Doha și în sferturi la Dubai.

Simona Halep a revenit vineri seară în România și a fost așteptată de multă lume pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Ea a declarat că este obosită și își dorește să se relaxeze câteva zile. Românca a mai precizat că în următoarele zile va face doar pregătire fizică, iar după o săptămâna va pleca în Statele Unite ale Americii pentru a participa la turneul de la Indian Wells.

Simona Halep își petrece la piscină prima zi după revenirea în țară

În prima zi de la revenirea în țară, Simona Halep a ales să-și petreacă timpul la piscina din cadrul complexului Stejarii Country Club. Ea a postat o poză în acest sens pe contul de Instagram și a scris în limba engleză: ”Viața este bună! Viața este frumoasă! Bună dimineața! Casă, dulce casă”. În mesaj, jucătoarea de tenis a folosit și două inimioare.

Fotografia postată de Simona Halep în prima zi de vacanță după turneele de la Doha și Dubai
Fotografia postată de Simona Halep în prima zi de vacanță după turneele de la Doha și Dubai

Simona Halep a ajuns până în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, fiind învinsă în trei seturi de Belinda Bencic din Elveția. După acest eșec, sportiva noastră a postat pe rețelele de socializare un mesaj motivațional și a lăsat de înțeles că nu este marcată de părăsirea competiției din Emiratele Arabe Unite.

Din păcate, Simona Halep ar putea pierde locul 2 în clasamentul WTA la începutul acestei săptămâni. În cazul în care Petra Kvitova se va impune în finala de la Dubai împotriva Belindei Bencic, cehoaica o va depăși pe jucătoarea noastră în ierarhie.