Sporturi

Simona Halep a explicat momentul de cădere din finalul meciului cu Harriet Dart: ”Nu știu ce s-a întâmplat. Am pierdut din concentrare!” VIDEO

23.01.2020 | 15:25
Simona Halep a explicat momentul de cadere din finalul meciului cu Harriet Dart Nu stiu ce sa intamplat Am pierdut din concentrare VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep a ajuns în turul 3 la primul Mare Șlem din 2020, Australian Open, după un succes cu Harriet Dart, scor 6-2, 6-4. La finalul partidei cu jucătoarea britanică, jucătoarea din România a vorbit în fața presei despre meciul de joi cu Dart și momentul căderii în joc din finalul setului secund.

Simona Halep a explicat momentul de cădere din finalul meciului cu Harriet Dart

În momentul în care conducea cu 6-2, 5-1, Simona Halep și-a ieșit din ritm și i-a permis adversarei sale să revină pe tabelă până la scorul de 5-4. În conferința de presă de după meciul din turul 2, românca a vorbit despre meci și despre acel moment.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost deloc un meci ușor. Deși nu lovește foarte tare, prinde foarte bine unghiurile, iar mingea ei nu vine cu viteză și e greu de replicat în forță. A trebuit să lucrez ceva mai mult. Am fost foarte aproape să închid meciul la 5-1.

Am condus jocul foarte bine apoi nu știu ce s-a întâmplat. Am pierdut din concentrare și ea a venit peste mine, jucând fără presiune.

ADVERTISEMENT

Nu a mai ratat, am jucat mai scurt și ea a venit peste mine. Sunt fericită că mi-am câștigat ultimul serviciu și am obținut calificarea”

Halep o laudă pe Dart și îi prevede un viitor strălucit

Jurnaliștii britanici au provocat-o pe Simona să-și spună părerea despre potențialul lui Dart în circuitul mondial. Halep a avut numai cuvinte de laudă pentru rivala ei de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

”Cred că Dart poate urca în clasament și își poate ridica nivelul tenisului deoarece e o jucătoare inteligentă. Mai trebuie să-și îmbunătățească serva și e capabilă să urce în top 60-70”

Simona Halep a vorbit și despre modul în care jucătoarele mai slab cotate din circuit evoluează contra numelor de top.

ADVERTISEMENT

”Un jucător care nu este în top 10 joacă relaxat contra numelor din top și nu se gândește foarte mult la rezultat. Astfel, joacă cel mai bun tenis. Am fost în această situație. În astfel de dueluri trebuie să fiu concentrată pentru fiecare punct”, a spus Simona la conferință.

Simona Halep a acces în turul 3 la Melbourne după un meci în care a avut emoții pe final. A trecut în cele din urmă de Dart, scor 6-2, 6-4, și urmează pentru ea un duel cu Yulia Putintseva, locul 38 în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT