Simona Halep

Simona Halep anunță schimbări radicale după terminarea pandemiei: „O să prețuiesc mai mult lucrurile sufletești”

09.04.2020 | 15:52
Simona Halep anunta schimbari radicale dupa terminarea pandemiei O sa pretuiesc mai mult lucrurile sufletesti
ADVERTISEMENT

Simona Halep are puterea să găsească o parte pozitivă în situația de criză cauzată de pandemia de coronavirus. Sportiva susține că va aprecia mult mai mult lucrurilor pe care le considera neînsemnate până acum și că în primele zile a fost cuprinsă de sentimente de frică.

Simona Halep anunță schimbări radicale

Simona Halep se află în autoizolare, în România, după decretarea stării de urgență și suspendarea circuitului de tenis din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Sportiva aflată pe locul doi în ierarhia WTA recunoaște că a fost cuprinsă de teamă în primele zile de pandemie, dar a avut puterea să depășească perioada dificilă și să găsească părțile pozitive ale situației actuale.

Am avut perioade, la început, în care teama a fost destul de mare, dar am analizat, am citit foarte mult și mi-am dat seama că, dacă te protejezi, totul o să fie ok.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vom ieși altfel din toată perioada aceasta, va fi un impact emoțional destul de mare.  Am senzația că o să învăț să prețuiesc lucrurile mai mici, lucrurile sufletești mult mai mult decât le apreciam înainte de această criză.

Cred că nu e un lucru atât de rău că Globul și-a luat o pauză, Pământul și-a luat o pauză și se curăță de tot și ne face și pe noi să apreciem alte lucruri decât apreciam înainte”, a declarat Simona Halep la emisiunea „Garantat 100%” de la TVR 1.

ADVERTISEMENT

Mesaj pentru români

Simona Halep le-a transmis un mesaj susținătorilor, pe care îi încurajează să rămână optimiști pentru a traversa perioada dificilă, cauzată de pandemia de coronavirus.

E o perioadă dificilă pentru toată lumea, si pentru mine si pentru toți, indiferent de situația în care te afli.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să fim pozitivi, să credem cu toată ființa noastră că se va termina cu bine toată această criză și că în curând o sa avem posibilitatea să ne îmbrățișăm, sa ieșim, sa dam mâna unul cu altul, să ieșim în parc, să ne plimbăm.

Pentru mine acesta este obiectivul principal. Dacă ne gândim foarte mult pozitiv la acest lucru putem și noi să schimbăm un pic energia Globului si cu siguranță o să fie bine pentru toată lumea”, a transmis Simona Halep.

ADVERTISEMENT