Simona Halep

VIDEO. Simona Halep şi-a primit cadoul de peste 100.000 de euro!

UPDATE: 20 octombrie, ora 14:40 / Simona Halep a primit, vineri, la Singapore, în cadrul unei festivităţi, automobilul Porsche 911 GTS Cabriolet, în valoare de peste 100.000 de euro, pentru...
21.10.2017 | 00:04
VIDEO Simona Halep sia primit cadoul de peste 100000 de euro
ADVERTISEMENT

UPDATE: 20 octombrie, ora 14:40Simona Halep a primit, vineri, la Singapore, în cadrul unei festivităţi, automobilul Porsche 911 GTS Cabriolet, în valoare de peste 100.000 de euro, pentru performanţa de a ocupa primul loc în clasamentul pe 2017, care contează pentru calificarea la Turneul Campioanelor. În 2014, Halep a primit un Porsche 911 Carrera 4 Coupe, iar în 2015 un Porsche Panamera, din partea reprezentanţei din România a companiei germane.

Simona Halep este numele cel mai des prezent în mass-media în ceea ce priveşte tenisul feminin. Curând va începe la Singapore Turneul Campioanelor, o competiţie a adevărului pentru primele opt jucătoare ale lumii, conform ierarhiei WTA şi, în special, pentru noul lider, care, după turneul de la Beijing, a devenit Simona Halep. Acol ose va vedea, având în faţă toată crema tenisului mondial feminin, cum va reuşi sau nu Simona să îşi păstreze această poziţie şi să încheie anul prima în lume.

ADVERTISEMENT

Până la startul Turneului Campioanelor, site-ul de specialitate al Asociaţiei tenisului feminin, WTA, dă Cezarului ce este al Cezarului, adică dă Simonei ce e al Simonei şi îi dedică două videoclipuri. Unul care elogiază faptul că românca a ajuns numărul 1 mondial, iar altul, alcătuit din diferite episoade care nu au nici o legătură cu măcar o singură fază petrecută pe terenul de tenis. Este un clip cu totul altfel, care caută să scoată în prim plan nu jucătoarea, ci omul Simona Halep.

Clipul se numeşte Momentele magice din 2017 ale Simonei Halep şi are o durată de 70 de secunde. Vedem o altă Simona Halep, relaxată, zâmbitoare, gata să răspundă favorabil la orice provocare care i se oferă, chiar dacă poate în viaţa ei nu mai făcuse aşa ceva, cum este momentul în care aruncă o minge de baseball. pe terenul lui New York Mets, înainte de US Open. Sau cel în care este chemată să aleagă între a cânta sau a dansa.

ADVERTISEMENT

Nu au fost uitate pentru a fi testate nici calităţile de geografie şi istorie ale SUA, fiind rugată să spună numele statelor care alcătuiesc SUA, dar mult mai emoţionant rămâne imaginea cu Simona în dialog cu o fetiţă, un clişeu care ne reaminteşte de promisiunea lui Halep că odată ce va pune capăt tenisului, probabil în jurul vârstei de 30 de ani, visul se va muta de pe teren la alcătuirea unei familii, din care să nu lipsească, evident, copiii.

Maşină de 100.000 de euro pentru Simona Halep!

Pe lângă VIDEO-ul publicat pe pagina oficială de WTA, oficialii i-au pregătit încă o surpriză Simonei Halep. Românca a primit un Porsche 911 GTS Cabriolet, care costă peste 110.000 de euro, iar cheile maşinii vor ajunge la ea în cadrul unei ceremonii la Turneul Campioanelor care începe pe 21 octombrie la Singapore. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

ADVERTISEMENT