Simona Halep

Simona Halep, echipament nou la Australian Open 2021. Surpriza pregătită de Nike. Foto

05.12.2020 | 14:39
Simona Halep echipament nou la Australian Open 2021 Surpriza pregatita de Nike Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep păstrează tradiția și va îmbrăca un echipament nou la Australian Open 2021. Nike, sponsorul tehnic al celei de-a doua jucătoare a lumii, a pregătit o costumație cu design special pentru turneul de la „Antipozi”.

Pe rețelele de socializare circulă deja imagini cu echipamentul Nike pe care îl vor purta atât Simona Halep, cât și alte jucătoare aflate sub contract cu celebrul brand american.

ADVERTISEMENT

Alb și violet sunt culorile echipamentului pe care Simona Halep îl va purta la primul turneu de Grand Slam din 2021. Australian Open este programat să înceapă pe 8 februarie.

Nike, echipament nou pentru Simona Halep. Cum se va îmbrăca românca la Australian Open

La Australian Open 2021, Simona Halep (29 de ani) va avea un outfit pe care va predomina culoarea violet. Nike i-a pregătit locului 2 WTA două rânduri de echipament. Halep va alege dintre acestea în funcție de program: rochie cu bust violet, dacă va juca seara sau maiou alb și fustă violet, dacă meciurile vor avea loc pe timp de zi.

ADVERTISEMENT

Respectivul model de la Nike nu va fi îmbrăcat doar de Halep, ci și de alte jucătoare sponsorizate de brand-ul american: Viktoria Azarenka (Belarus), Petra Kvitova (Cehia), Genie Bouchard (Canada), Sloane Stephens (SUA), Madison Keys (SUA), Bianca Andreescu (Canada), Amanda Anisimova (SUA), Elina Svitolina (Ucraina), Belinda Bencic (Elveţia) şi Donna Vekic (Croaţia).

Echipamentele create de Nike pentru Australian Open 2021 vor fi purtate și de jucătorii din circuitul masculin. Acestea au aceleași nuanțe de alb și violet.

ADVERTISEMENT

Programat să înceapă inițial pe 18 ianuarie, turneul de la „Antipozi” a fost decalat cu trei săptămâni din cauza pandemiei și va lua startul de 8 februarie.

Australian Open 2021, amânat trei săptămâni

Participanții de la Australian Open 2021 vor sta în carantină timp de 14 zile din momentul în care vor ajunge la „Antipozi”. Totuși, ei vor putea să se pregătească începând cu a doua zi de izolare, dacă rezultatul testului COVID-19 este negativ.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul celor două săptămâni de carantină, vor fi supuși la cinci teste, care vor fi efectuate în camerele de hotel, în prima, a treia, a cincea, a zecea și a 14-a zi. Fiecare jucător care va participa la Australian Open 2021 va avea dreptul să iasă cinci ore pe zi din camera de hotel, două pe terenul de tenis, două în sala de fitness și una la masă.

La precedenta ediție a Australian Open, Simona Halep a ajuns până în semifinale. Românca a fost eliminată de Garbine Muguruza, scor 7-6 (10-8), 7-5.

 

 

ADVERTISEMENT