Simona Halep

Simona Halep, imagini superbe alături de cel mai mare fan, nepoțica Tania. Imaginile postate de a doua jucătoare a lumii

05.02.2020 | 00:00
Simona Halep imagini superbe alaturi de cel mai mare fan nepotica Tania Imaginile postate de a doua jucatoare a lumii
Simona Halep, imagini superbe alături de cel mai mare fan, nepoțica Tania. Imaginile postate de a doua jucătoare a lumii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După perioada încărcată din Australia, acolo unde a evoluat la Adelaide și la primul Grand Slam al anului de la Melbourne, Simona Halep se relaxează în România. Noul număr 2 mondial își petrece aceste zile alături de cea mai mare admiratoare a sa, nepoțica Tania.

Simona Halep își petrece aceste zile în România alături de cel mai mare fan, nepoțica Tania

La câteva zile după ce și-a încheiat parcursul de la Australian Open 2020, acolo unde a ajuns până în penultimul act al competiției, fiind eliminată de Garbine Muguruza, Halep a revenit în România.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de 28 de ani își reîncarcă bateriile în țară alături de nepoata sa, Tania. Simona a urcat pe contul oficial de Instagram o fotografie în care este la cumpărături, într-un magazin cu jucării, alături de micuța sa fană.

Tania, fanul numărul 1 al Simonei în ultimii ani

Aproape la fiecare turneu important jucat de Simona Halep în circuitul WTA, nepoțica Tania iese mereu în prim plan cu imagini sau mesaje pentru mătușa ei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un sezon, după meciul din turul al treilea de la Australian Open 2019 câștigat cu Venus Williams, Simona Halep a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip adorabil cu nepoţica ei, care strigă foarte bucuroasă “Bravooo, Moniii!”.

Mesajul de la descrierea materialului video este însoţit de multe inimioare. Videoclipul a adunat în mai puţin de o oră peste 65.000 de vizualizări şi mii de like-uri.

ADVERTISEMENT

Nici comentariile nu au lipsit, toţi urmăritorii liderului mondial fiind încântaţi de prezenţa micuţei Tania.

Ce urmează pentru Halep după relaxarea din România

După momentele alături de Tania și familie, Halep va merge la Dubai și Doha Competiția din capitala Emiratelor Arabe Unite face parte din categoria Premier și se va desfășura în perioada 17-22 februarie. Halep a câștigat turneul în 2015, iar anul trecut a fost eliminată în sferturi de viitoarea campioană, Belinda Bencic.

ADVERTISEMENT

O săptămână mai târziu, românca va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5. Simona Halep a câștigat turneul de la Doha în 2014, iar anul trecut a fost învinsă în finală de belgianca Elise Mertens.

ADVERTISEMENT
Tags: