Simona Halep

Simona Halep își face o cramă la Ovidiu! Vrea să-și deschidă și un hotel

22.05.2020 | 18:58
Simona Halep isi face o crama la Ovidiu Vrea sasi deschida si un hotel
ADVERTISEMENT

Simona Halep și-a achiziționat un teren pe DJ228 din satul Culmea, care aparține de Ovidiu, unde își va face o cramă, dar are în vedere să-și deschidă și un hotel.

Simona Halep își face o cramă la Ovidiu

Simona Halep a avut timp în autoizolarea la domiciliu să se gândească la cum să facă afaceri, iar campioana de la Wimbledon va face o cramă la Ovidiu, unde are de gând să-și deschidă și un hotel.

ADVERTISEMENT

„Sunt mândru că cei mai buni sportivi din țara noastră fac investiții la noi în localitate”, a precizat George Scupra, primarul orașului Ovidiu, pentru focuspress.ro.

„Mă bucur că România e mândră de Simona!”

Darren Cahill a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep și este bucuros pentru că românii o îndrăgesc atât de mult pe campioana de la Wimbledon: „Dacă ea poate să o facă, atunci putem și noi.

ADVERTISEMENT

Știu că e doar un sport, dar uneori e mai mult de-atât pentru că murim și înviem din cauza rezultatelor din sport. Mă bucură foarte mult că România e atât de mândră de Simona”.

„România și Australia se aseamănă foarte mult din multe puncte de vedere. În Australia, ne simțim atât de departe, deconectați, și trebuie să călătorim atât de mult pentru a face ceva la nivel global. În România, chiar dacă e mult mai aproape, există o chestiune de mentalitate.

ADVERTISEMENT

Când întrebi un român dacă poate face ceva, răspunsul este nu. Reacția naturală este ‘nu, nu putem face asta!’. Australienii sunt exact opusul. Chiar dacă nu putem face ceva, spunem că facem, măcar încercăm.

De aceea avem o conexiune atât de bună, eu și Simona. Prima ei emoție este nu. Aici avem o problemă. Eu sunt exact invers“, a mai spus australianul.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe data de 27 septembrie