Sporturi

Simona Halep nu mai renunță la Fed Cup. “Probabil voi juca în februarie! Nu e un subiect închis!”

18.12.2019 | 15:30
Simona Halep nu mai renunta la Fed Cup Probabil voi juca in februarie Nu e un subiect inchis
ADVERTISEMENT
Simona Halep a anunțat că nu va renunța să participe la meciurile României din Fed Cup, deși în urmă cu câteva luniera decisă să nu mai joace deoarece o nemulțumește schimbarea formatului competițional.

Simona Halep nu mai renunță la Fed Cup

Nu am spus niciodata ca Fed Cup este un subiect inchis, am spus ca am fost foarte dezamagita de intalnirea din Franta. M-a durut, am suferit ca nu am putut sa facem mai mult.

Am spus ca daca se schimba sistemul nu voi mai juca, nu mi se pare potrivit. Fed Cup inseamna sa joci acasa, sa joci in deplasare, dar subiectul e inca deschis. Probabil voi juca in februarie si voi juca in continuare.

ADVERTISEMENT

Dupa cum toata lumea poate sa vada, programul este foarte incarcat, iar Fed Cup o saptamana mi se pare mult. O sa o iau pas cu pas si cu drag o sa joc si daca o sa fiu apta si potrivita pentru echipa.

Conteaza mult si ce faci la turneele anterioare, cum e starea de spirit, fiindca Fed Cup-ul e o chestie de echipa, nu una individuala”, a spus Simona Halep, jucătoarea de pe locul 4 în clasamentul WTA, pentru gsp.ro. 

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac: “Nu vrea să vină pentru că se concentrează pe Jocurile Olimpice!”

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, dezvăluia pentru SportEd Talks că Simona Halep dorește să se concentreze pe Jocurile Olimpice și nu mai dorește să joace pentru echipa națională a României de Fed Cup.  “Simona mi-a zis că nu vrea să vină să joace la Fed Cup pentru că se concentrează pe Jocurile Olimpice”.

Turneul final Fed Cup va avea loc între 14 și 19 aprilie 2020, la Budapesta, și vor participa 12 echipe. Pentru a ajunge până acolo, echipa României va trebui să treacă de Rusia, împotriva căreia va juca la Cluj Napoca, în 7 și 8 februarie.

ADVERTISEMENT
  • Iubesc Fed Cup și nu aș schimba-o niciodată. Dacă se va schimba Fed Cup, nu voi mai juca. Îmi place formatul de acum, iar dacă îl vor schimba va fi diferit, pentru că Fed Cup înseamnă să joci acasă și în deplasare” – Simona Halep în momentul în care a anunțat că se schimbă sistemul.

În ediția trecută de Fed Cup, Simona Halep  și Co. au ajuns până în semifinale, acolo unde au fost eliminate de echipa națională de Fed Cup a Franței.

Tags: