Sporturi

Simona Halep – Ons Jabeur 1-6, în turul 1 la WTA Beijing. Halep a abandonat după ce a pierdut primul set!

30.09.2018 | 12:58
Simona Halep  Ons Jabeur 16 in turul 1 la WTA Beijing Halep a abandonat dupa ce a pierdut primul set
ADVERTISEMENT

Simona Halep continuă să sufere din cauza problemelor medicale. S-a retras de la Beijing după ce a abandonat în partida cu Ons Jabeur, imediat după ce a pierdut primul set. A primit îngrijiri medicale şi nu pare să fi trecut peste problemele la spate. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

1-6. Halep pierde primul set, iar apoi se retrage.

1-5. Jabeur domină clar în continuare.

Îngrijiri medicale pentru Simona Halep, care acuză din nou probleme la spate.

1-4. Simona Halep face break şi apare pe tabelă.

0-4. Jocul foarte slab al Simonei Halep continuă, este clar că nu e încă refăcută.

Revenit alături de Simona Halep, Darren Cahill intră pentru on-court coaching și încearcă să o calmeze.

ADVERTISEMENT

0-2. Start modest pentru Simona Halep, care este lipsită de intensitate.

A început partida de la Beijing.

Update, ora 12:16. Carline Garcia a învins-o pe Yafang Wang la Beijing, scor 7-6, 6-7, 6-3 şi s-a calificat în turul secund. În câteva minute începe meciul dintre Simona Halep şi Ons Jabeur.


Update, ora 11:36. Meciul dintre Caroline Garcia şi Yafang Wang a intrat în decisiv. Este un meci foarte strâns, în care s-au jucat două tie-break-uri până în acest moment: 7-6, 6-7. Meciul Halep – Jabeur va începe după această confruntare.

ADVERTISEMENT

Update, ora 9:30. Meciul Simonei Halep va avea loc după terminarea partidei dintre Caroline Garcia şi Yafang Wang, care se desfăşoară în acest moment. Scorul este de 2-2, iar meciul Halep – Ons Jabeur va începe nu mai devreme de ora 11:30.


Simona Halep – Ons Jabeur Live Video pe Digi Sport 2

Simona Halep – Ons Jabeur este o partidă programată pe terenul central, imediat după încheierea duelului dintre Yafan Wang și Caroline Garcia. Sesiunea de zi se deschide cu un duel de cinci stele, Angelique Kerber – Kristina Mladenovic, programat pentru ora 7:30 a României. Este de așteptat ca al doilea meci să înceapă la 9, iar transmisiunea TV oferită de Digi Sport pentru Simona Halep – Ons Jabeur, dar și cea online, prin versiunea live stream, să pornească în jurul orei 10:30. Se vor oferi imagini VIDEO de la cele mai spectaculoase puncte ale partidei.

ADVERTISEMENT

Live Stream Simona Halep – Ons Jabeur. Un alt mod de a vedea meciul la TV Online

Simona Halep – Ons Jabeur, meci care va putea fi urmărit live stream pe Digi Sport, va putea fi urmărit online inclusiv pe FANATIK.RO, pentru cei care nu pot urmări partida la TV, la Digi Sport, duminică dimineață. Cele mai tari faze ale acestei confruntări, dar și punctele importante din fiecare set, vor fi oferite prin intermediul site-ului oficial al WTA. Este o partidă extrem de importantă pentru Simona Halep, în perspectiva luptei pentru locul 1. Românca nu poate fi detronată, dar are nevoie de puncte pentru a nu fi apoi sub presiune la Turneul Campioanelor.

Totul despre Simona Halep – Ons Jabeur, WTA Beijing 2018

Simona Halep are de apărat 650 de puncte de apărat la Beijing, după ce anul trecut a ajuns până în finală, fiind învinsă în cele din urmă de Caroline Garcia. Românca are amintiri de neuitat de anul trecut din China, deoarece accederea în ultimul act reușită în 2017 a echivalat cu trecerea Simonei pe primul loc în clasamentul WTA, pentru prima dată în carieră.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Ons Jabeur, WTA Beijing 2018, cote și ponturi la pariuri

Chiar dacă nu traversează cea mai bună formă, dovadă şi cele trei înfrângeri consecutive suferite în ultimele trei turnee, Simona Halep porneşte ca favorită certă la casele de pariuri. Românca a primit o cotă de 1,29 pentru un succes, în vreme ce jucătoarea din Tunisia le oferă pariorilor o cotă de 3,65. De asemenea, pentru un succes cu 2-0 al Simonei Halep se acordă cota 1,78.

ADVERTISEMENT