Sport

Simona Halep plină de făină! Ședință foto atipică la Linz

„Simo” a fost surprinsă când la ședința foto oficială înaintea turneului de la Linz, organizatorii au gândit să o acopere pe ea și pe restul favoritelor în făină.
08.11.2021 | 20:22
Simona Halep plina de faina Sedinta foto atipica la Linz
ADVERTISEMENT

Scena a avut loc în cadrul muzeului pâinii, care a sărbătorit și recreat gătitul unei banale pâini, din perspectiva jucătoarelor de tenis de top.

Simona Halep plină de făină la ședința foto de la Linz

Simona Halep a avut parte de o ședință atipică înaintea turneului de la Linz, acolo unde organizatorii au gândit ședința ca aceasta să ia parte la muzeul „Paneum”, unde românca și alte jucătoare de tenis de top au fost acoperite cu făină.

ADVERTISEMENT

Danielle Collins și Barbara Schett s-au alăturat Simonei în realizarea uneia dintre cele mai neobișnuite ședințe foto din cadrul turneelor de tenis.

„Acoperită cu făină la muzeul pâinii”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul oficial de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare vedetă a sportului din România are o atracție pentru turneele organizate de agenția sportivă MatchMaker a Sandrei Reichel. În 2012, Halep a luat parte la Nürnberger Gastein Ladies din Bad Gastein.

În plus, pe 15 iunie 2013, a câștigat primul ei trofeu de simplu din cirvuitul WTA la Nürnberg. În finală, ea a învins-o pe germanca Andrea Petkovic, cu 6-3, 6-3”, au postat austriecii pe site-ul oficial al turneului.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, pregătită înaintea turneului de la Linz

Simona Halep a recunoscut că este pregătită înainte de turneul de la Linz, „Simo” venind după ce a obținut locul doi la Transylvania Open, turneu desfășurat la Cluj.

Aștept cu nerăbdare să joc la Linz pentru prima dată după 2012. Nu am reușit să joc atât de mult pe cât mi-aș fi dorit în acest sezon, așa că mi se pare o ocazie grozavă să joc la un alt turneu în sală.

ADVERTISEMENT

Închei anul la 2021 Upper Austria Ladies Linz și vreau să-i mulțumesc directorului de turneu Sandra Reichel pentru wild card”, a transmis Simona Halep înainte de a debuta la Linz.

ADVERTISEMENT