Simona Halep

Simona Halep, recital la antrenament. Câte flotări consecutive a făcut. Video

06.01.2021 | 15:52
Simona Halep recital la antrenament Cate flotari consecutive a facut Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep se pregătește pentru Australian Open 2021 și și-a transmis live pe Facebook ultimul antrenament. Ea a impresionat prin numărul de flotări consecutive reușite, 31. 

Fostul număr 1 WTA se antrenează intens și vrea să aibă un an mai bun decât 2020, pe care l-a încheiat pe poziția a doua în clasamentul mondial feminin.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul ultimului antrenament, Halep și Sergiu Celebidachi s-au întrecut în flotări, iar jucătoarea de tenis a reușit să câștige duelul fără probleme.

Simona Halep, recital la antrenament. A făcut 31 de flotări consecutive

A mai rămas doar o lună până la startul Australian Open 2021, iar Simona Halep vrea un nou succes într-un turneu de Grand Slam și plănuiește să meargă la antipozi în cea mai bună formă posibilă. Ea și-a transmis live pe Facebook ultima ședință de antrenament.

ADVERTISEMENT

Contul de Twitter al Billie Jean King Cup, fosta Fed Cup, a remarcat în ședința de pregătire a româncei modul în care aceasta se antrenează făcând flotări și a publicat un videoclip în care Simona este surprinză executând nu mai puțin de 31 de flotări consecutive.

Ea a dus exercițiul mai bine decât partenerul de antrenament, Sergiu Celebidachi, care a cedat mult mai rapid. „Niciodată să nu o provoci pe Simona Halep la flotări”, au scris cei de la Billie Jean King Cup în descrierea videoclipului publicat în data de 5 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Simona Halep vrea neapărat să se vaccineze anti-COVID 19: „Să scăpăm odată!”

În vârstă de 29 de ani, Halep s-a confruntat în finalul anului 2020 cu boala. Ea s-a infectat cu noul coronavirus și a trebuit să stea în izolare timp de 14 zile. Cu toate că a scăpat de probleme, Halep vrea să se vaccineze și a declarat în repetate rânduri că de abia așteaptă să aibă acces la vaccinul anti-COVID 19.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a declarat recent sportiva care spusese anterior și că s-a temut pe timpul perioadei în care a fost infectată: „M-am speriat, da. De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău, dar bine că nu s-a întâmplat și că am avut simptome foarte lejere. Nu e de glumă cu acest virus și cred că toată lumea trebuie să se protejeze pentru a trece cu bine peste această perioadă”.

ADVERTISEMENT

Ministerul Sănătății a salutat declarațiile Simonei Halep: „Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală”.

ADVERTISEMENT