Simona Halep

Simona Halep și Darren Cahill, din nou împreună?! ”Va fi prima persoană pe care o voi suna”

14.06.2019 | 15:33
Simona Halep si Darren Cahill din nou impreuna Va fi prima persoana pe care o voi suna

Jucătoarea de tenis Simona Halep și antrenorul australian Darren Cahill ar putea lucra din nou împreună începând de anul viitor. Cei doi sunt prezenți în acest moment la Cluj, acolo unde vor participa la Sports Festival 2019, eveniment ce propune publicului, între altele, un meci demonstrativ de tenis, dar și întreceri de beach-volley, petanque, skateboard, kendama, cross-training, rugby, competiţii demonstrative de enduro şi echitaţie.

Simona Halep și Darren Cahill, din nou împreună: ”Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni”

”Am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni”, a declarat Darren Cahill la Cluj, despre posibilitatea de a lucra din nou împreună cu Simona Halep.

”Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună şi atunci când va veni timpul să decidă dacă mai antrenează sau nu, eu voi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră, împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta. Dar vom vedea atunci când va fi momentul”, a spus și Simona Halep despre o viitoare colaborare cu australianul, conform news.ro.

Simona Halep a fost întâmpinată cu flori pe aeroportul din Cluj (sursă foto: Facebook Sports Festival)

Simona Halep, primită cu flori de primarul Clujului

Simona Halep și Darren Cahill au ajuns vineri la Cluj, împreună cu Marius Copil, acolo unde vor participa la Sports Festival 2019, ei fiind întâmpinaţi la aeroport de primarul Emil Boc. Meciul demonstrativ de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchova va avea loc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17:30, la BT Arena. În sală se va afla şi australianul Darren Cahill. Antrenorul va susţine un masterclass, ”The art of coaching”, sâmbătă, iar accesul se va face doar pe bază de invitaţie.

Înainte de a pleca la Cluj, Simona Halep a făcut un antrenament la care a participat și australian Darren Cahill. Românca a părut extrem de relaxată la ședința de pregătire de la Stejarii Country Club la care a fost prezent și actualul ei antrenor, Daniel Dobre. Apoi, campioana noastră, care a coborât pe locul 8 în clasamentul WTA, s-a relaxat în costum de baie pe lacul Snagov.