Life

Simona Halep și Toni Iuruc, generos de tandri într-o parcare, în imagini unice! A prins-o de brațe și a sărutat-o cu foc – Video

23.07.2020 | 10:51
Simona Halep si Toni Iuruc generos de tandri intro parcare in imagini unice A prinso de brate si a sarutato cu foc  Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep este una dintre cele mai iubite sportive din România și cunoscută la nivel global pentru performanțele ei în tenis.

Tenismena este la fel de împlinită și pe plan amoros, căci are o relație de câțiva ani cu afaceristul Toni Iuruc, care îi face toate poftele și îi este alături la fiecare meci de tenis, dar și în activitățile de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost fotografiați într-un moment de mare tandrețe în Capitală, unde nu s-au abținut și s-au sărutat pătimaș pe stradă. Clipele de fericire dintre cei doi au făcut deliciul publicului, scrie cancan.ro (Vezi imaginile AICI).

Simona Halep, alături de Toni Iuruc pe stradă, în momente de maximă tandrețe

Campioana României la tenis este fără doar și poate o femeie fericită din punct de vedere sentimental, căci viitorul ei soț o copleșește cu sărutări și îmbrățișări cât mai tandre.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a luat masa la o terasă de fițe din București, unde s-a întâlnit cu mai mulți prieteni. Vedeta a fost însoțită de Toni Iuruc, care nu a scăpat-o din ochi. La plecare, în parcarea unde îi așteptau bolidul de lux pe care sportiva îl conduce, logodnicul tenismenei a luat-o în brațe și a sărutat-o cu patos. Momentul a fost întrerupt de un prieten care a venit lângă ei.

Simona Halep a discutat cu iubitul ei în parcare. Tot aici, cei doi s-au îmbrățișat ca în prima zi. Click pe imagine pentru a vedeo video-ul cu momentul pe cancan.ro. Foto: HEPTA.
Simona Halep are o relaţie serioasă cu Toni Iuruc Foto: HEPTA.

Sportiva se concentrează foarte mult pe cariera sa în tenis, iar pe Instagram pozează imagini cu activitățile ei de zi cu zi, în special atunci când câștigă un trofeu sau are o bucurie de exprimat.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

❤️ #nowords #13.07.2019

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

 

Campioană în tenis

Tenismena este cunoscută la nivel global pentru performanțele sale. Sportiva a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni. Astfel, ea a fost cea de-a zecea persoană din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului.

Tags: