Sport

Simona Halep a ales să meargă la Linz cu trenul. Cum a explicat sportiva alegerea sa. Video

Simona Halep a ajuns la Linz unde va evolua la Upper Ladies Austria, ultimul turneu al anului de pe agenda fostului lider mondial. Românca a ales trenul ca mijloc de transport.
07.11.2021 | 18:05
Simona Halep a ales sa mearga la Linz cu trenul Cum a explicat sportiva alegerea sa Video
ADVERTISEMENT

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a făcut o alegere surprinzătoare pentru deplasarea la Linz, acolo unde va juca pentru ultima oară în acest sezon.

Fostul lider mondial a ales ca ultima parte a călătoriei să o facă cu trenul. Simona Halep este a doua favorită a turneului WTA 250 de la Linz.

ADVERTISEMENT

Simona Halep: ”Mereu fac asta când am ocazia”

A doua favorită a turneului Upper Ladies Austria Linz, Simona Halep, a fost așteptată la gară de organizatorii turneului din circuitul mondial.

Sportiva a zburat pe ruta București – Viena, iar ulterior a decis să călătorească cu trenul spre orașul în care va juca ultimele meciuri ale acestui an.

ADVERTISEMENT

Alegerea Simonei, poate părea surprinzătoare, însă, sportiva a mărturisit că recurge la acest gest ori de câte ori are ocazia.

”Am decis să iau trenul pentru că este o experiență frumoasă. Mereu iau trenul când am ocazia. Ultima dată am fost la Linz în 2012, au trecut mulți ani”, a declarat Simona Halep la sosirea la Linz.

ADVERTISEMENT

Sportiva de 30 de ani i-a cucerit pe fanii austrieci încă de la sosirea la Linz. Simona Halep a explicat că a ales turneul de la Linz pentru că va avea ocazia să joace cu spectatori în tribune și pentru energia pozitivă pe care aceștia i-o transmit.

”Este un turneu extraordinar, terenurile și condițiile sunt foarte bune, oamenii sunt drăguți. Am vrut să mai joc în câteva meciuri, să particip la acest turneu frumos.

ADVERTISEMENT

Îi iubesc pe fani, mi-au transmis o energie pozitivă de fiecare dată. Chiar și când am pierdut, au fost alături de mine și vreau să le mulțumesc. Aștept să-i văd la meciuri”, a adăugat Simona Halep.

Simona Halep intră în competiție în turul 2

Turneul de la Linz nu era inițial pe agenda jucătoarei din România. Ulterior a solicitat organizatorilor un wild card și a aflat că va intra în competiție în turul 2.

În drumul spre primul trofeu al anului, Simona Halep o va înfrunta în turul secund pe învingătoarea dintre Aliaksandra Sasnovich și Fiona Ferro.

Nici în sferturi adversara româncei nu va fi un nume impresionant din circuitul mondial, iar în semifinale, ar putea să o întâlnească pe Sorana Cîrstea, dacă cele două sportive vor atinge această fază.

Turneul de la Linz Linz se desfășoară în perioada 6-12 noiembrie și este dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari. Emma Răducanu este favorita numărul 1 a întrecerii, iar Simona Halep este creditată cu șansa a doua.

ADVERTISEMENT