Life

Simona Hapciuc de la Survivor România, fără chiloți în direct la tv? Dezvăluiri fără perdea: „Nu prea port”

Simona Hapciuc de la Survivor România a făcut o serie de dezvăluiri picante despre ea, lăsându-i pe toți cu gura căscată.
21.07.2021 | 17:25
Simona Hapciuc de la Survivor Romania fara chiloti in direct la tv Dezvaluiri fara perdea Nu prea port
Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc de la Survivor România a făcut câteva dezvăluiri despre ea în cadrul emisiunii Teo Show, iar unele i-au lăsat pe telespectatori cu gura căscată.

Antrenoarea de fitness a vorbit despre băieții din competiție și relațiile care s-au creat în Republica Dominicană. Alături de ea în platoul Kanal D au fost și Sindy, Maria Chițu și Maria Hângu.

ADVERTISEMENT

Fetele au spus că au remarcat că în Dominicană băieții le-au privit pentru felul în care arată. La rândul lor, au spus că și ele au fost foarte atente la trupurile concurenților, căci era inevitabil.

Simona Hapciuc de la Survivor România nu poartă lenjerie intimă, cel puțin pe timpul verii

Cea mai dezghețată dintre cele 4 invitate ale lui Teo Trandafir a fost Simona Hapciuc. Blondina a mărturisit că a făcut de multe ori topless pe plajă, iar băieților nu le-a fost foarte greu să vadă cu ce a înzestrat-o Mama Natură.

ADVERTISEMENT

„Eu făcând topless, eram ca un atlas de biologie”, a povestit Simona.

Una dintre întrebările puse de Bursucu în cadrul emisiunii a fost dacă vreuna dintre cele 4 a ieșit vreodată în oraș fără să poarte lenjerie intimă sub rochie.

Simona a spus că ea nu prea poartă lenjerie intimă pe timpul verii, moment în care toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva și în platoul de televiziune a ajuns fără nimic dedesubt.

ADVERTISEMENT

„În principiu, vara nu prea port lenjerie intimă. Oricum e vară și trebuie să mă răcoresc și eu”, a spus amuzată fosta concurentă de la Survivor România la Teo Show.

simona hapciuc
Simona Hapciuc și alte trei fete de la Survivor România, în platoul Teo Show. Foto: Instagram

Picanterii din viața fostei concurente

Aceasta a continuat cu dezvăluirile intime și a spus că are mintea destul de deschisă, iar în relații nu este genul de persoană care să își țină bărbatul sub papuc.

ADVERTISEMENT

Blondina a povestit că a avut la un moment dat o relație deschisă cu un bărbat. Cei doi au făcut un pact ca fiecare să își facă viața în timp ce erau împreună.

Relația cu respectivul individ a durat trei ani.  Aceasta s-a rupt în momentul în care Simona a venit din Germania acasă.

Întrebată cum arată bărbatul ideal pentru ea, Hapciuc a mai spus că nu este înnebunită după domnii cu pătrățele. Blonda a spus că este atrasă de bărbații care au puțină burtică.

 

ADVERTISEMENT