Life

Simona Pătruleasa, în lacrimi la TV, de ziua ei: “Nu-mi vine să cred! Sper să nu plângă și mama”. Video

Simona Pătruleasa a plâns, în direct, în ziua în care a împlinit 47 de ani, fiind invitată într-o emisiune TV. Ea s-a emoționat la auzul vocii fratelui mai mare.
17.11.2021 | 17:13
Simona Patruleasa in lacrimi la TV de ziua ei Numi vine sa cred Sper sa nu planga si mama Video
Simona Pătruleasa a împlinit 47 de ani. Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Simona Pătruleasa a împlinit, miercuri, 47 de ani și a fost invitată în emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D. Un moment emoționant a fost când, la auzul vocii fratelui mai mare, ea a izbucnit în lacrimi. În cadrul emisiunii a mai povestit despre cum și-a început ziua și ce planuri are pentru restul acesteia.

Simona Pătruleasa a izbucnit în lacrimi, în direct

Puțină lume știe faptul că Simona Pătruleasa are și un frate mai mare. Adi are 48 de ani și locuiește de mult timp în străinătate. Ea ales să nu își expună public familia și l-a ținut departe de lumina reflectoarelor. În timpul discuției despre o bicicletă, despre care Simona spunea că a fost cel mai frumos cadou din copilăria ei, Adi a intrat în direct, prin apel telefonic, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, pentru a-i face o surpriză.  În momentul în care i-a auzit vocea, sărbătorita a început să plângă.

ADVERTISEMENT

”Vai, nu, nu, nu! Nu pot să cred că l-ați convins pe Adi să vorbească! Nu, deci, m-ați făcut să plâng acum. Mi se pare incredibil, îmi trebuie un șervețel. Sper să nu plângă și mama, care se uită la noi.”, a spus simona Pătruleasa, vizibil emoționată.

Prezentatoarea TV a profitat de moment pentru a-l ruga, încă o dată pe fratele său, să se mute înapoi în România. Ea a mărturisit că îi lipsește foarte mult și că și-ar dori să-l aibă aproape. Știrista a mai declarat că, deși ea este sora mai mică, încă din copilărie a simțit nevoia să-l protejeze de orice rău care i s-ar fi putut întâmpla.

ADVERTISEMENT

Fiica ei i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste

Chiar cu o seară înainte de a împlini 47 de ani, fiica Simonei i-a făcut una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste. Ingrid, despre care mama sa spune că este foarte rezervată în ceea ce privește complimentele, i-a spus că arată ca la 30 de ani și că și-ar dori să oprească timpul în loc.

”Aseară a fost un moment foarte emoționant, să știi. Ea a fost așa,  foarte drăguță, și m-a strâns în brațe și mi-a spus că mă iubește. Mi-a urat ‘La mulți ani!’ și mi-a spus că ar vrea să oprească timpul în loc”, a spus prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

Nici soțul său nu a avut răbdare și i-a oferit cadoul cu o seară mai devreme. În fiecare an, Sabin Ivanof îi dăruiește câte un buchet de trandafiri. Numărul trandafirilor din buchet este egal cu cel al anilor pe care Simona Pătruleasa îi împlinește.

”Sabin nu mi-a făcut un cadou dimineață, la prima oră, pentru că mi-a făcut aseară. Este mai rău ca un copil. A venit și mi-a adus trandafiri. În fiecare an, de ani de zile, așa îmi aduce. Mi-a adus 47 de trandafiri.”, a spus Simona.

ADVERTISEMENT

Simona Pătruleasa nu simte trecerea anilor

Cunoscuta prezentatoare de știri a mărturisit că nu simte trecerea anilor. Ea a recunoscut că, în ultima perioadă, acordă mai multă importanță sănătății, dar și felului în care arată.

A slăbit mai multe kilograme cu ajutorul unei diete, iar acum face sport zilnic, fie la sală, fie acasă. Odată cu trecerea anilor, a simțit nevoia de o viață mai echilibrată, așa că și-a făcut un program. Nu se abține de la nimic când vine vorba de mâncare, dar consumă alimente în cantități moderate.

Nu reușește încă să își stabilească programul de somn, iar marea provocare, pentru ea, este să renunțe la dulciuri, după cum mărturisește. Pasiunea pentru prăjituri vine din copilărie, când mama sa pregătea adesea prăjituri de casă, de care vedeta Kanal D s-a declarat îndrăgostită.

 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie