News

Simptome noi pentru COVID-19! Americanii au actualizat deja lista oficială

29.06.2020 | 09:56
Simptome noi pentru COVID19 Americanii au actualizat deja lista oficiala
ADVERTISEMENT

Au apărut și au fost recunoscute simptome noi pentru COVID-19! Concret, alte trei semne ale infectării cu noul coronavirus au fost oficializate de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din Statele Unite

Vă reamintim că pe lista de până acum se aflau bifate opt poziții. Între timp au fost adăugate nasul curgător ori congestionat, greața și diareea.

ADVERTISEMENT

Specialiștii spun că acestea apar între două și chiar 14 zile de la infectarea cu SARS- COV-2, un virus care a făcut deja ravagii în întreaga lume.

Semne noi pentru virusul COVID-19!

De remarcat că până în acest moment, simptomele recunoscute erau tusea, febra sau frisoane. De asemenea, oboseala, durerile musculare, dificultăți de respirație, durerea de cap, pierderea mirosului sau gustului și durerea în gât făceau parte din semnele evidente ale bolii.

ADVERTISEMENT

Peste 10 milioane de contaminări cu noul coronavirus au fost înregistrate la nivel global, potrivit datelor Universității Johns Hopkins. Aproape simultan s-a atins și alt bilanț negru, 500.000 de decese.

De altfel, Statele Unite au înregistrat 288 de noi decese din cauza Covid-19 în ultimele 24 de ore, a anunţat Universitatea americană Johns Hopkins

ADVERTISEMENT

Rata de infectare rămâne ridicată în SUA, care luptă contra unei noi extinderi a bolii. Statele Unite sunt ţara cea mai afectată de Covid-19, cu 125.768 de decese la mai mult de 2,5 milioane de cazuri confirmate, potrivit unei numărători efectuate duminică, la ora locală 20.30 de Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, pe coasta de est.

Din cauza noii creşteri a contaminărilor, anumite state americane au fost nevoite să întrerupă procesul de relaxare a măsurilor.

ADVERTISEMENT

Guvernatorul Californiei a ordonat închiderea barurilor din Los Angeles şi a altor şase comitate din acest stat de pe coasta de vest, care cunoaşte o extindere a pandemiei.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT