Life

Sindy de la Survivor România, transformare uluitoare! Cum a apărut blondina în fața fanilor

Sindy de la Survivor România i-a luat prin surprindere pe fani, cu cea mai nouă apariție a sa pe Instagram.
29.10.2021 | 12:53
Sindy de la Survivor Romania transformare uluitoare Cum a aparut blondina in fata fanilor
Sindy, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Sindy, una dintre cele mai carismatice foste concurente de la Survivor România, continuă să surprindă la câteva luni de la terminarea reality-show-ului.

Tânăra brașoveancă pe care publicul a urmărit-o în concursul de la Kanal este destul de activă pe rețelele de socializare. Pe Instagram le împărtășește fanilor momente din viața de zi cu zi, iar cel mai nou look cu care s-a afișat i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Războinica s-a îmbrăcat ca o prințesă din desenele animate japoneze, fiind, de altfel, pasionată de cultura urbană asiatică.

Sindy de la Survivor România, apariție inedită pe Instagram

Și-a pus meșe și s-a machiat strident pentru a semăna cu o prințesă din anime-uri. Fanii au remarcat că acest stil o prinde foarte bine, iar Sindy adoră să joace acest rol în mediul online.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când apare cu acest look, doar că în ultima vreme l-a adoptat atât de mult încât se pare că nu o mai regăsim deloc pe Sindy pe care lumea a văzut-o în Republica Dominicană.

Szidonia Szasz, pe numele din buletin, a intrat în competiția Survivor România mai târziu decât ar fi trebuit. Luptătoarea de box din Brașov fusese înlocuită la un moment dat de cântăreața Mellina.

ADVERTISEMENT
Sindy de la Survivor România, look îndrăzneț. Foto: Instagram

Sindy, pasionată de mai multe sporturi

Sindy a ajuns în Dominicană ceva mai târziu. Fata se confrunta cu anumite probleme medicale și a stat pe bară o vreme. Tânăra a recuperat repede timpul pierdut și s-a făcut remarcată prin felul ei unic de a vorbi, implicându-se și în anumite conflicte.

Pe tot parcursul concursului, brașoveanca a ieșit în evidență prin sinceritatea ei, de multe ori brutală, nereușind, însă, să prindă un loc în marea finală.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 26 de ani, Sindy este de profesie tehnician maseur și cochetează și cu sportul. Este practicantă de atletism de trei ani, iar în ultima perioadă a descoperit și dansul modern și latino.

După terminarea concursului, Sindy s-a întors în orașul ei, acolo unde locuiește și acum. Blondina a avut câteva apariții publice alături de foștii concurenți de la Survivor România, reușind să fie o prezență ce nu putea fi ignorată la fiecare eveniment.

Concurenta a reușit să păstreze legătura cu mare parte dintre foștii colegi din Echipa Războinicilor. Este prietenă în special cu fetele cu care a luptat pentru supraviețuire.

 

 

ADVERTISEMENT