Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Singurul jucător netransferabil de la FCSB: “N-am avut ca el!”. Nu e Florinel Coman

Gigi Becali a dezvăluit numele singurului jucător de la FCSB care este netransferabil. Finanțatorul îl cere pe fotbalist la echipa națională.
04.09.2023 | 12:37
Singurul jucator netransferabil de la FCSB Nam avut ca el Nu e Florinel Coman
Cine este singurul jucător netransferabil de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.,
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA numele singurului jucător netransferabil de la FCSB. Este vorba despre Adrian Șut, fotbalist pe care inițial finanțatorul a fost dispus să-l cedeze pentru suma potrivită. Mijlocașul de 24 de ani nu a fost convocat de Edi Iordănescu în lotul României pentru „dubla” cu Israel și Kosovo din preliminariile Euro 2024.

Singurul jucător netransferabil de la FCSB: “N-am avut ca el!”. Nu e Florinel Coman

Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Mihai Pintilii nu pleacă de la FCSB, după ce fostul mijlocaș al roș-albaștrilor își anunța plecarea ca urmare a solicitării patronului: antrenamentele jucătorilor să fie extinse cu 30 de minute.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Pintilii și Charalambous s-au conformat, iar antrenamentele de la FCSB durează jumătate de oră mai mult. Ulterior, finanțatorul a îndreptat atenția spre Adrian Șut, pe care Becali îl consideră singurul jucător netransferabil de la FCSB.

Patronul vicecampioanei s-a arătat iritat de faptul că Edi Iordănescu nu l-a convocat pe mijlocașul la închidere pentru „dubla” României cu Israel (9 septembrie) și Kosovo (12 septembrie) din preliminariile Euro 2024. Jucătorul a ratat meciul cu UTA Arad, scor 1-2 în etapa a 7-a, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Pintilii, unde să plece? Au făcut oamenii antrenamente mai lungi cu jumătate de oră și nu mai pleacă. Uite dovadă, ai văzut? Joc în vijelie. Vijelie, vijelie, vijelie. 

(n.r. va fi vijelie și la echipa națională?) Nu știu acolo. Eu dacă nu îl am pe Șut nu am încredere într-o echipă, dacă nu e Șut. Eu pe Șut nu-l vând pe toți banii, până se termină campionatul. Fără creier nu poți câștiga. Nu mizez pe echipa națională fără Șut. 

ADVERTISEMENT

„De când sunt în fotbal nu am văzut închizător în România ca Șut”

„Fără Șut nu se poate. Edi, săracul, e băiat bun, dar nu prea se pricepe la mijlocași. Se pricepe la toate, dar la mijlocași, la închizători nu prea știe. Nu am avut niciun închizător ca Șut niciodată în viața mea.

De când sunt eu în fotbal nu am văzut închizător în România ca Șut. (n.r. Pintilii, Bourceanu) Niciunul dintre ei nu se compară cu Șut. Erau agresivi, erau cutare. Ăsta e tot.

ADVERTISEMENT

Agresivitate, vede jocul, pasează, urcă, face presing avansat. Probabil Edi nu are ochi pentru el”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Șut a fost convocat de Edi Iordănescu, în premieră, în lotul României pentru debutul în preliminariile Euro 2024, în luna martie a acestui an. Totuși, mijlocașul de la FCSB nu a apucat să debuteze sub „tricolor”.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, doar pe www.fanatik.ro cu o nouă ediție incendiară, de la ora 10:30. Emisiunea poate fi urmărită în reluare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali a anunțat numele singurului jucător netransferabil de la FCSB

ADVERTISEMENT