Sport

Pierdere mare pentru FCSB! Adrian Șut s-a accidentat și nu a făcut deplasarea la meciul cu UTA. Exclusiv

Adrian Șut va lipsi din UTA - FCSB! Fanatik a aflat în exclusivitate că „închizătorul” roș-albaștrilor s-a accidentat și nu face deplasarea la Arad.
27.08.2023 | 22:55
Pierdere mare pentru FCSB Adrian Sut sa accidentat si nu a facut deplasarea la meciul cu UTA Exclusiv
Pierdere mare pentru FCSB! Adrian Șut s-a accidentat și nu face deplasarea la meciul cu UTA. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Probleme de lot pentru FCSB înaintea partidei cu UTA, meci care va închide etapa cu numărul 7 din SuperLiga. FANATIK a aflat în exclusivitate că Adrian Șut, unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai lui Gigi Becali, s-a accidentat și va fi indisponibil pentru deplasarea de la Arad.

Adrian Șut ratează meciul lui FCSB cu UTA! S-a accidentat și nu e în lot pentru deplasarea de la Arad

Lotul lui FCSB se subțiază tot mai tare, spre nemulțumirea fanilor. După plecările lui Edjouma, Cordea și Vali Gheorghe, vicecampioana a rămas, provizoriu, și fără Adrian Șut. FANATIK a aflat că mijlocașul defensiv nu a făcut deplasarea la Arad pentru meciul cu UTA, din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate și care este starea de sănătate a lui Șut. Din fericire pentru roș-albaștri, accidentarea „închizătorului” nu este una gravă, dar staff-ul vicecampioanei a preferat să nu riște și astfel jucătorul este menajat pentru această partidă.

Tot duminică, FCSB a mai pierdut un jucător. Andrei Vlad a suferit o accidentare la antrenament și a fost scos pe brațe. Nici el nu a făcut deplasarea la Arad, dar oricum nu era o variantă pentru postul de titular. Ștefan Târnovanu va fi între buturi pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Probleme cu accidentările pentru FCSB! Alexandru Băluță, și el pe lista indisponibililor cu UTA

Este o perioadă complicată pentru Elias Charalambous la FCSB, în special din cauza problemelor medicale. Alexandru Băluță, indisponibilitate mai veche, nu este nici el în lot la Arad.

Oricum, înlocuirea lui Adrian Șut rămâne cea mai mare provocare pentru Elias Charalambous. O variantă bună pentru antrenorul cipriot este Ovidiu Popescu, adus în linie cu Olaru și Djokovic.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu traversează o perioadă de formă excelentă. Acesta a fost titular și în partida cu Poli Iași, alături de Șut și Olaru. Și chiar a reușit să deschidă scorul cu un șut superb.

FCSB, obiectiv clar la Arad: victorie cu UTA și să rămână cu maximum de puncte în SuperLiga

FCSB va juca la Arad din postura de lider în SuperLiga, cu maximum de puncte după cinci meciuri disputate. Și se poate distanța de Universitatea Craiova în cazul unei victorii la Arad. Mai ales în condițiile în care oltenii au cedat duminică în derby-ul cu Farul.

ADVERTISEMENT

UTA – FCSB este programat luni, 28 august, de la ora 21:30. Iar în etapa următoare, FCSB înfruntă Universitatea Craiova în Ghencea. Planul staff-ului medical al “roș-albaștrilor” este ca Șut să fie apt la derby-ul cu oltenii.

2,25 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: