News

Singurul loc din lume în care uiți de toate grijile. Este în România și n-ai cum să ajungi la el cu mașina

Există un loc în România în care chiar poți uita de toate grijile. Recomandat vara, acesta poate să devină un adevărat paradis pe perioada toamnei
22.10.2022 | 10:00
Singurul loc din lume in care uiti de toate grijile Este in Romania si nai cum sa ajungi la el cu masina
Un loc din România promite că te scapă de griji. Sursa foto - pexels
ADVERTISEMENT

România, mereu surprinzătoare, are și un loc despre care toți cei care l-au vizitat au atras atenția. Oamenii spun că poate să dea dependență și nu puțini sunt cei care s-au întors toamna și chiar iarna. Gura Portiței reprezintă o bucată de Paradis, una pentru care străinii sunt gata să plătească bani grei.

Locul din România în care o să vrei să te întorci mereu

Turiștii care au mers măcar o dată la Gura Portiței au mai zis că au rămas toată viața cu amintirea și dorința de a se întoarce pe aceste meleaguri.

ADVERTISEMENT

Dar cum se ajunge la Gura Portitei? Cei de acolo spun că totul este foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți mai întâi de toate în portul Jurilovca.

De acolo, vara, zilnic, șalupa face trei drumuri pentru a duce și aduce turiști în satul de vacanță. Drumul pe lac durează aproximativ 30 de minute. Bărcile circulă după un program bine stabilit. Cele din miniportul Jurilovca o fac non stop în funcție de cerere.

ADVERTISEMENT

Pe siteul oficial se spune despre Gura Portiței că este un loc unic în Europa. De altfel, aici este zona în care Marea se întâlnește cu Delta Dunării pentru a crea un spectacol natural mirific și o oportunitate de relaxare și fascinație pentru fiecare dintre noi.

Cu o istorie veche de sute de ani, Gura Portiței a învățat să-și păstreze în timp autenticitatea, s-a deschis pentru turism, dar a rămas de o frumusețe naturală răpitoare.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, opțiunile de cazare și facilitățile disponibile sunt într-un proces continuu de îmbunătățire, pentru ca turiștii să găsească aici, încet, dar sigur, indiferent de anotimp, o oază de liniște și relaxare.

Atunci când achiziționați un ejur de minim 3 nopți, beneficiați gratuit de parcare în Jurilovca. De remarcat că prețul normal este de 20 de lei pe zi. De asemenea, aveți transport pe lac cu vaporul de la Jurilovca la Gura Portiței tur-retur, șezlong pe plajă doar pentru persoanele adulte și plimbare cu hidrobicicleta pe lac.

ADVERTISEMENT