News

Sinucidere suspectă în Rusia. O bancheră de 28 de ani a căzut de la etajul 11, la Moscova

O nouă sinucidere suspectă în Rusia, de această dată în Capitala Moscova. O bancheră de 28 de ani murit după ce a căzut de la etajul 11.
29.06.2023 | 15:33
Sinucidere suspecta in Rusia O banchera de 28 de ani a cazut de la etajul 11 la Moscova
Sinucidere în Rusia. Vicepreședinta unei mari bănci a căzut de la etajul 11, la Moscova. Sursa foto: starhit.ru / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă sinucidere la nivel înalt în Rusia, de această dată în zona financiară. Vicepreședinta unei mari bănci a căzut de la etajul 11. Tragedia a avut loc undeva în nordul Capitalei Moscova.

Sinucidere în Rusia. Vicepreședinta unei mari bănci a căzut de la etajul 11, la Moscova

De la debutul războiului din Ucraina, pe 24 februarie 2022, până în prezent, mai multe figuri din zona politică, militară și financiară a Rusiei au murit în condiții cel puțin suspecte.

ADVERTISEMENT

Un nou astfel de caz s-a produs în urmă cu câteva zile, la Moscova. Mai multe publicații online rusești scriu despre moartea unei figuri importante din zona bancară a Federației Ruse.

Vicepreședinta Loko-Bank, Kristina Baikova, în vârstă de 28 de ani, a căzut de la fereastra unui apartament situat la etajul 11 al unui bloc ​​din nordul Capitalei. Femeia a murit pe loc, potrivit publicației Moskvichmag.ru.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnaliștilor ruși, tragedia a avut loc pe Bulevardul Khodynsky. Totul s-a întâmplat în jurul orei 3 dimineața pe 24 iunie. Poliția a primit atunci un apel. Cadavrul femeii a fost găsit la intrarea în imobil. Ulterior s-a confirmat că a murit pe loc din cauza rănilor suferite.

O altă publicație, Riamo.ru, oferă detalii despre cele întâmplate înainte ca femeia să cadă de la înălțime. Se pare că aceasta nu era singură în apartament. Acolo se afla și prietenul ei, Andrei, în vârstă de 34 de ani.

ADVERTISEMENT

Acesta a oferit o declarație Poliției în care spune că, înainte de a cădea de la etajul 11, victima l-a invitat în vizită. Dintr-o dată, fără nicio explicație, s-a retras într-o altă încăpere și apoi a căzut în gol.

În prezent, anchetatorii cercetează toate circumstanțele în care a avut loc moartea misterioasă a tinerei. Poliția încearcă să afle cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în acea noapte.

ADVERTISEMENT

Instituția la care lucra Kristina Baikova, Loko-Bank, este o bancă comercială rusă fondată în 1994. Are sucursale în 43 de orașe rusești. Baza de clienți este reprezentată de peste 130.000 de persoane fizice și peste 30.000 de întreprinderi din diverse sectoare ale economiei ruse.

ADVERTISEMENT