Life

Sișu, declarații uluitoare despre Nosfe: „Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, dar ce probleme financiare avea?”

Sișu susține că el nu știe ca Nosfe să fi avut probleme financiare. Acesta a făcut câteva declarații neașteptate despre rapper.
12.11.2022 | 20:28
Sisu declaratii uluitoare despre Nosfe Sa ma ierte Dumnezeu ca omul e mort dar ce probleme financiare avea
Sișu a vorbit despre problemele financiare ale lui Nosfe. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Tudor Sișu a făcut câteva declarații care au ridicat câteva semne de întrebare, la o lună de la moartea cântărețului Nosfe.

Sișu, declarații neașteptate la o lună de la moartea lui Nosfe: „Avea haine scumpe mereu”

Imediat după decesul artistului, s-a creat o emoție foarte mare, ba chiar a fost cerut ajutorul financiar al celor cu inimp largă, deoarece se știa că familia rapperului nu era pe roz la capitolul bani. Sișu răstoarnă tot ce știa lumea, făcând câteva declarații de-a dreptul uluitoare.

ADVERTISEMENT

Fostul coleg de scenă al lui Puya a zis că lui nu i s-a părut că muzicianul ar fi avut probleme cu banii, ba chiar a remarcat că avea mereu obiecte prețioase la el, în special lanțuri scumpe.

„Am văzut că avea şapte lanţuri la gât, scuză-mă, haine de mii de euro pe el. Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, dar ce probleme financiare să aibă? Avea şapte lanţuri la gât. Acum nu ştiu dacă erau din aur sau nu erau”, a declarat Sișu în podcastul lui Radu Țibulcă, pe YouTube.

ADVERTISEMENT

„Avea haine scumpe mereu, în toate clipurile purta numai haine scumpe. Eu nu mă plâng că am probleme cu banii, nu am lanţuri la gât, un tricou simplu…”, a adăugat Sișu.

Artistul s-a stins din viață la 37 de ani

Nosfe s-a stins din viață în urma unui infarct. Artistul, pe numele lui Darius Vlad Crețan, avea doar 37 de ani când a închis ochii definitiv, lăsând în urmă o soție îndurerată și o fetiță.

ADVERTISEMENT

S-a realizat și o expertiză la INML, după ce s-a speculat că ar fi consumat substanțe interzise. Până la această oră, medicii legiști nu au dat publicității un raport care să confirme sau să infirme acest zvon, aruncat pe piață la câteva ore după ce s-a aflat de deces.

Prietenii apropiați și familia au negat cu vehemență această informație. Ce se știe cu exactitate este că Nosfe era suprasolicitat în ultima vreme, iar la scurtă vreme înainte să moară a susținut și un concert, unde a dat semne că nu se simțea foarte bine.

ADVERTISEMENT