Sport

Siyabonga Ngezana debutează la FCSB în Derby de România. Anunțul lui Gigi Becali

Siyabonga Ngezana nu a fost în lot pentru meciul cu FC U Craiova 1948, însă Gigi Becali îl vrea titular în derby-ul cu Dinamo
18.07.2023 | 10:06
Siyabonga Ngezana debuteaza la FCSB in Derby de Romania Anuntul lui Gigi Becali
750.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Siyabonga Ngezana. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Siyabonga Ngezana nu e încă 100% pregătit, iar FANATIK a dezvăluit că sud-africanul nu va fi nici pe foaia de joc la Târgu-Jiu în prima etapă.

Siyabonga Ngezana debuteaza la FCSB chiar în meciul cu Dinamo

Gigi Becali a anunțat că Siyabonga Ngezana își va face apariția pe teren al FCSB chiar împotriva lui rivalilor din Ștefan cel Mare: „Ei (n.r. cei din staff) spun că va juca cu Dinamo”, a spus patronul FCSB, la ProSport.

ADVERTISEMENT

Ngezana trage tare la antrenamente și lucrează suplimentar pentru a se pune pe picioare din punct de vedere fizic. Fundașul central chiar a postat o fotografie din sala de forță după meciul cu FC U Craiova 1948.

Jucătorul a evoluat pentru vicecampioana României prima oară în amicalul cu PAOK Salonic și a jucat ultimul meci oficial pe 20 mai în tricoul lui Kaizer Chiefs.

ADVERTISEMENT

Siyabonga Ngezana, lăudat de Gigi Becali: „Eu am zis că pare prea bun”

Gigi Becali e foarte încântat de transferul africanului care e creștin ortodox: „Ngezana? Eu am zis că pare prea bun, dar să vedem în meciuri. Așa, el pare prea bun”. 

Sud-africanul are însă câteva probleme de adaptare și va avea nevoie de câte meciuri pentru a intra în angrenajul echipei. Rămâne de văzut dacă Becali va avea răbdare cu el sau îl va critica de la primul meci.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Ngezana în România a creat isterie în Africa de Sud, iar sute de fani au invadat paginile de socializare ale FCSB. Cu siguranță debutul său va atrage atenția în țara natală.

Ce a spus sud-africanul la venirea la FCSB: „Sunt fericit că am ajuns aici”

Siyabonga Ngezana a fost extrem de entuziasmat încă de când a ajuns în România: „Sunt foarte fericit că am ajuns la FCSB, e o provocare imensă pentru mine. Abia aștept să încep antrenamentele și să joc. Am mai fost în Europa, la Fulham, două săptămâni, în 2016, deci nu sunt prima dată pe acest continent”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că jucătorul a fost blocat mai multe zile și nu a putut face pregătirea cu FCSB de la început: „Sunt fericit că am ajuns în Europa. Am început să mă antrenez în Africa de Sud câtă vreme așteptam viza.

Obiectivul este să aducem echipa acolo unde este locul, să câștigăm trofee și să facem istorie. Idolul meu a fost Sergio Ramos, mi s-a părut cel mai bun din toate timpurile pe poziția mea”.

 


  • Cotă BETANO pentru FCSB. 1,93 este cota pentru „2 solist” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT