Sport

Când ajunge Siyabonga Ngezana la FCSB! Fanatik a aflat detalii exclusive despre situația fundașului sud-african

FANATIK a aflat când va ajunge Siyabonga Ngezana la FCSB. Care este situația fundașului sud-african transferat în această vară de vicecampioana României.
26.06.2023 | 22:06
Cand ajunge Siyabonga Ngezana la FCSB Fanatik a aflat detalii exclusive despre situatia fundasului sudafrican
Când ajunge Siyabonga Ngezana la FCSB! Fanatik a aflat detalii exclusive despre situația fundașului sud-african. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

FCSB l-a transferat pe Siyabonga Ngezana pentru a umple golul lăsat în centrul defensivei după plecările lui Joonas Tamm și Iulian Cristea. Conducerea roș-albaștrilor a anunțat că există probleme cu legitimarea jucătorului, iar FANATIK a aflat în exclusivitate momentul în care fundașul sud-african va ajunge în tabăra roș-albaștrilor.

Când ajunge Siyabonga Ngezana la FCSB

Gigi Becali vrea să aducă doi fundași centrali pentru a întări defensiva vicecampioanei României. Unul dintre el este Siyabonga Ngezana, care a semnat un contract valabil patru sezoane și care va încasa un salariu lunar de 10.000 de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Din cauza problemelor cu legitimarea, Siyabonga Ngezana nu a ajuns deocamdată sub comanda lui Elias Charalambous. Mihai Stoica a vorbit despre situația fotbalistului, mărturisind că îl așteaptă pe fostul fundaș al celor de la Kaizer Chiefs în stagiul de pregătire din Țările de Jos. Delegația roș-albastră va pleca marți, 27 iunie, în cantonamentul de la Apeldoorn, Olanda.

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, fundașul sud-african va ajunge în stagiul de pregătire al roș-albaștrilor săptămâna această, joi seară sau cel târziu în cursul zilei de vineri. Mihai Stoica a mărturisit, de asemenea, că în perioada de mercato din vară FCSB mai are nevoie să transfere un alt fundaș central.

ADVERTISEMENT

„Mai luăm un fundaș central și e gata campania de achiziții”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Mihai Stoica a găsit un fundaș croat pentru FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a venit cu detalii de ultimă oră despre transferul fotbalistului din Croația. Oficialul vicecampioanei a mărturisit că mutarea a picat, însă FCSB va continua să caute un stoper pentru a închide perioada de mercato din vară.

„Timpul e o problemă foarte mare. Plecăm cu Dawa, Haruț, îl așteptăm pe Ngezana acolo, în cantonament. Va obține viza, sperăm să o obțină cât mai repede. Mai luăm un fundaș central și e gata campania de achiziții. Jucătorii pleacă atunci când există oferte.

ADVERTISEMENT

Ca să primești oferte, trebuie să ai o foaie prin care să fim întrebați dacă un jucător poate să plece pe o anumită sumă de bani. Nu există oferte”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport. Cantonamentul din Olanda al celor de la FCSB va avea loc în perioada 27 iunie – 7 iulie.

FCSB, două meciuri de pregătire tari în cantonamentul din Olanda

FCSB va reveni în România cu o săptămână înainte de startul noului sezon în SuperLiga. În Olanda, vicecampioana României va disputa două amicale extrem de tari. Pe 5 iulie, echipa finanțată de Gigi Becali o va întâlni pe PAOK Salonic, echipa românului Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

FCSB va evolua în al doilea meci de pregătire cu belgienii de la Anderlecht. Alexandru Băluță, Siyabonga Ngezana și Damjan Djokovic sunt cele trei transferuri realizate de FCSB în această vară. Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că îl așteaptă pe Vlad Chiricheș la FCSB.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT