Sport

Ngezana, out din lotul FCSB! Charalambous confirmă Fanatik. Update exclusiv

Unul dintre jucătorii aduși în această vară de FCSB nu a prins lotul cu FC U Craiova 1948. Motivul pentru care nu a fost inclus.
15.07.2023 | 13:00
Ngezana out din lotul FCSB Charalambous confirma Fanatik Update exclusiv
800.000 de euro a plătit FCSB pentru Siyabonga Ngezana. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
15-07-2023
10:19

Charalambous confirmă FANATIK: "Ngezana e scos din calcule"

Elias Charalambous a confirmat că Siyabonga Ngezana nu face parte din lotul FCSB pentru partida cu FCU Craiova, din prima etapă de SuperLiga, așa cum a anunțat FANATIK.

“Ngezana mai are nevoie de timp. Pentru mâine e scos din calcule, dar cred că de săptămâna viitoare va intra în echipă”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

Siyabonga Ngezana a fost cel mai surprinzător transfer al FCSB în această pauză competițională. FANATIK a aflat că stoperul mai are de așteptat până când va debuta la vicecampioana României.

Siyabonga Ngezana nu va debuta la FCSB în derby-ul cu FC U Craiova 1948

Din informațiile FANATIK, Siyabonga Ngezana va rămâne în afara lotului pentru partida de duminică, 16 iulie, de la Târgu-Jiu. Asta spre dezamgirea fanilor africani, care abia așteptau să îl vadă în tricoul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Fundașul central nu a prins de la început pregătirea cu FCSB din cauza problemelor cu viza și nu este încă 100% din punct de vedere fizic. În plus, jucătorul venit din Africa de Sud are încă probleme de adaptare. Ar urma să mai dureze doua sau trei săptămâni până la debutul său pentru FCSB.

Elias Charalambous are variante pe acest post pe Joyskim Dawa și Denis Haruț, care a impresionat în cantonamentul din Olanda și a fost lăudat chiar și de Mihai Stoica: „Revelația e Haruț, care a arătat bine din toate punctele de vedere”.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic și Alexandru Băluță ar putea debuta la FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948

Damjan Djokovic a impresionat în cele două meciuri amicale ale FCSB și este deja o variantă reală. Alexandru Băluță ar putea bifa și el primele minute în tricoul roș-albastru, însă nici mijlocașul venit de la Akademia Pușcaș nu stă foarte bine cu pregătirea fizică.

Meciul de la Târgu-Jiu se va disputa într-o atmosferă superbă, toate biletele fiind epuizate cu multe zile înainte, iar suprafața de joc se prezintă în condiții bune, deși cei de la FCSB își făceau probleme cu privire la acest aspect.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a plusat pentru Vlad Chiricheș: „I-am făcut o ofertă cum nu mai există în România!”

Cu doar trei fundași centrali, Gigi Becali insistă pentru Vlad Chiricheș, iar căpitanul naționalei se antrenează la baza de la Berceni, așa cum FANATIK a dezvăluit și a mărit oferta la peste un milion de euro:

„Pe Chiricheș îl mai las, i-am făcut o ofertă cum nu mai există în România! Îi dau 400.000 de euro pe sezon, un an de contract. El vrea 500.000 și doi ani.

ADVERTISEMENT

Însă el poate să ajungă într-un an la mai mult de un milion de euro, cu primele de campionat și Conference League. Ia banii ăștia dacă iau și eu bani. Nu e normal așa?”, a spus patronul FCSB, la gsp.ro.

  • 800.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Siyabonga Ngezana

  • Cotă BETANO pentru FCSB. 1,93 este cota pentru „2 solist” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT