Life

Smiley și Gina Pistol sărbătoresc un an de când s-a născut Josephine: “Zâmbim în fiecare zi”

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a împlinit un an. Artistul a postat cu această ocazie pe contul său de Instagram un mesaj emoționant.
09.03.2022 | 16:43
Smiley si Gina Pistol sarbatoresc un an de cand sa nascut Josephine Zambim in fiecare zi
ADVERTISEMENT

Sărbătoare mare în familia Ginei Pistol și a lui Smiley. Josephine a împlinit pe un an. Cu această ocazie, artistul a postat un mesaj emoționant, în timp ce iubita sa a publicat o fotografie.

Smiley și Gina Pistol sărbătoresc un an de când s-a născut Josephine: “Zâmbim în fiecare zi”

9 martie este ziua în care celor doi li s-a schimbat complet viața. În urmă cu un an, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea le-a arătat fanilor ce surpriză a pregătită pentru micuță în ziua în care aceasta a împlinit un anișor.

Smiley a marcat și el ziua fiicei sale printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Nu știu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură, 1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinți, 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi!”, a scris artistul pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Ce cadou au pregătit Smiley și Gina Pistol pentru majoratul fiicei lor

Nu știm ce cadou a primit micuța Josephine anul acesta, dar părinții săi au dezvăluit ce i-au pregătit pentru ziua în care va împlini 18 ani. Smiley a povestit în cadrul unui podcast cum i-a venit ideea.

ADVERTISEMENT

“Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r. – să-i transmită un mesaj).

Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim.

ADVERTISEMENT

Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei.

Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”, a mărturisit artistul în podcast-ul DA BRAVO realizat de Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT