Life

Smiley, imagine rară cu mama și bunica sa, de Crăciun. Cum le-a surprins artistul pe cele două. Foto

Smiley și-a petrecut anul acesta Crăciunul în sânul familiei, fiind una dintre cele mai frumoase sărbători de până acum. Alături de artist a fost și mama, dar și bunica sa, moment pe care vedeta l-a și imortalizat.
27.12.2021 | 00:01
Smiley imagine rara cu mama si bunica sa de Craciun Cum lea surprins artistul pe cele doua Foto
Smiley, imagine rară cu mama și bunica sa, de Crăciun. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anul 2021 a fost unul cu multe surprize pentru Smiley, iar acum pe final, el este cel care-și surprinde fanii cu o imagine de pus în ramă. 

Smiley s-a fotografiat alături de mama și bunica sa

Pe Instagram, în a doua zi de Crăciun, artistul a publicat o fotografie rară cu două dintre cele mai importante persoane din viața sa.

ADVERTISEMENT

Deși de obicei vedeta la de Pro TV este destul de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală și de familie, acum, de sărbători, prezentatorul a încălcat puțin propriile reguli.

Nu, artistul nu a apărut în compania Ginei Pistol și a fiicei lor, Josephine, ci s-a fotografiat alături de mama și bunica sa.

ADVERTISEMENT

Artistul a petrecut Crăciunul în familie

Artistul a petrecut Crăciunul în sânul familiei, avându-i aproape pe toți cei dragi, iar ca totul să rămână în timp drept o amintire de suflet, Smiley a ținut să se fotografieze alături de femeile care l-au crescut și educat.

Ulterior, imaginea a publicat-o și pe rețelele de socializare, spre marea uimire și bucurie a fanilor. Portretul de familie a fost însoțit și de un mesaj pe măsură.

ADVERTISEMENT

„Dimineață magică! Family time! #mama #bunica #familia”, a scris Smiley, în dreptul imaginii de colecție, cu două dintre cele mai importante persoane din viața sa.

Smiley, bunica și mama sa
Smiley, imagine de zile mari cu mama și bunica. Sursă foto: Instagram

 

La vederea unei asemenea imagini, pe care rar o pot admira, cei care fac parte din comunitatea online a cântărețului, nu doar că au apăsat în număr cât mai mare butonul de like, dar au ținut să îi și transmită urările și gândurile lor de bine.

ADVERTISEMENT

”Ce este mai plăcut sufletului, decât bucuria din sânul familiei”, ”Sărbători fericite!”, ”Ce fericire pe tine între atâtea fete, ești un răsfățat”, ”Minunată familie!”, ”Sărbători cu iubire și lumină”, ”Acum că ai și tu familia ta, înțelegi și mai bine importanța timpului de calitate petrecut în sânul familiei. Sărbători fericite!”, ”Să îți trăiască bunica și mama, să te bucuri de ele. Crăciun fericit!”, sunt doar câteva din sutele de mesaje pe care le-a primit artistul.

Printre cei care s-au arătat impresionați de postarea făcută de Smiley a fost și Lidia Buble. Artista a apreciat imaginea de familie cu mai multe emoticoane-inimă pe care le-a lăsat în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT
Tags: