Life

Smiley, mai sincer ca niciodată. Cum vede fericirea și care este cea mai mare temere a sa

15.03.2021 | 17:00
Smiley mai sincer ca niciodata Cum vede fericirea si care este cea mai mare temere a sa
ADVERTISEMENT

Smiley este mai sincer ca niciodată în legătură cu relația pe care o are de mai bine de 4 ani cu Gina Pistol. Juratul de la „Vocea României” a dezvăluit cum vede fericirea și care este cea mai mare temere a sa. 

Sentimentul de fericire este reprezentat de prezentatorul de la „Românii au talent” de fiecare zi în care deschide ochii și privește cerul și Soarele. De aici nu lipsește nici persoana iubită, pe care o simte aproape în fiecare secundă a vieții sale.

ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț crede că bucuria vine din lucruri mărunte, din zâmbete și din distracțiile petrecute alături de prieteni și oamenii dragi, Smiley dezvăluind și ce apreciază cel mai mult la o femeie.

Smiley, despre fericire. Cum vede cântărețul acest sentiment

„Fiecare nouă zi când deschizi ochii, te uiți către Soare, ai lângă tine persoana iubită, știi că toți ai tăi sunt bine și că urmează o zi în care vei face ceea ce iubești cel mai mult, râzând, distrându-te, jucându-te, întâlnindu-te cu prietenii”, a spus Smiley într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește cea mai mare temere a sa, artistul spune că aceasta ar fi că „n-ar mai găsi motive sau puterea să zâmbească”. 

„Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește”, sunt lucrurile pe care le admiră Smiley cel mai mult la o femeie.

ADVERTISEMENT

Vedeta este recunoscătoare pentru tot ce a realizat până în momentul de față, mai ales că de câteva zile a devenit tată pentru prima oară. Îndrăgitul artist este tată de fetiță, alături de prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, Gina Pistol.

Cei doi sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți, mărturisind într-un video postat pe rețelele de socializare că au un bebeluș cuminte și frumos, fără să ofere prea multe detalii despre micuța care a venit pe lume pe 9 martie 2021.

ADVERTISEMENT

„Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine și am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă”, a spus prezentatorul de la Pro TV în urmă cu puțin timp, pe Instragram.

ADVERTISEMENT
Tags: