Life

Smiley, salariu uriaș la Protv pentru emisiunea ”Românii au talent”. Plătit pe zi, cât alți români în două luni

Smiley primește un salariu uriaș de la Protv, pentru prezentarea emisiunii ”Românii au talent”.  Artistul ia într-o zi, cât alți români în două luni.
16.07.2023 | 22:51
Smiley salariu urias la Protv pentru emisiunea Romanii au talent Platit pe zi cat alti romani in doua luni
Smiley prezintă Românii au talent de la primul sezon, din 2011. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Smiley nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci este cunoscut de întreaga țară. În mod cert, artistul se află în stadiul în care numele său este un adevărat brand și care costă foarte mult. Pe lângă concerte sau colaborări de imagine, Smiley prezintă emisiunea ”Românii au talent”, încă de la primul sezon. Din 2011 și până în prezent, Protv îl plătește regește pentru rolul său, alături de Pavel Bartoș.

Smiley, plătit regește de Protv. Câștigă într-o zi, cât alți români în două luni

Smiley este, iată, și un prezentator de succes, pe lângă artist. Nu a fost înlocuit niciodată de la moderarea emisiunii ”Românii au talent”, alături de Pavel Bartoș. De peste un deceniu, solistul se bucură de o remunerație, pe zi, cât alți români în două luni.

ADVERTISEMENT

Televiziunea din Pache Protopopescu i-ar da lunar lui Smiley suma de 50.000 de euro pe lună și 150.000 de euro pe sezon, conform Cancan. Asta deoarece interpretul beneficiază de 1650 de euro, echivalentul a 8.167 lei, în fiecare zi a sezonului pe care-l prezintă. Așadar, cifrele arată că Smiley este răsplătit pentru munca sa cât alți români în 60 de zile.

Smiley și-a adus fiica la Românii au talent. Cum au fost surprinși cei doi în culise

Andrei Tiberiu Maria este numele real al lui Smiley. Deja publicul de acasă s-a obișnuit să-l vadă în fiecare sezon al Românii au talent, în formula cu Pavel Bartoș. Cei doi dau dovadă de carismă și profesionalism. De altfel, de când a devenit tată, Smiley își ia fiica aproape peste tot cu el.

ADVERTISEMENT

De exemplu, Smiley a adus-o pe Josephine în culisele sezonului 13 al ”Românii au talent”, care a avut loc la începutul anului. Pavel Bartoș a surprins momentul și l-a postat pe rețelele de socializare, făcând o glumă referitoare la faptul că a fost înlocuit.

”Șocant, nu-mi vine să cred, după 13 ani, iată ce mi se întâmplă! Smiley m-a înlocuit la «Românii au talent». Acum n-am cum să nu fiu fericit pentru el, dar să nu fiu trist pentru mine. Vedeți diseară ce se întâmplă, de la 20.30 începe «Românii au talent»! V-am pupat!”, a spus Pavel Bartoș într-un video postat pe facebook.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Smiley le explica fanilor că nu mai poate sta o clipă fără fiica sa. Mai mereu își dorește să fie însoțit de familia pe care și-a creat-o, punând-o mai presus de carieră. ”Este priceless (de neprețuit, n.r)!”, a declarat interpretul.

”Noi suntem și foarte împreună, așa. Adică mergem împreună peste tot. Eu, când am treabă în afara țării, plecăm împreună. Vin după mine la clip, la studio, adică noi stăm… Mie îmi place foarte mult să vină cu mine, ne-am și învățat toți trei, împreună.

ADVERTISEMENT

Vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste, atât. Și când suntem împreună este… n-ai cum, este priceless. Când te uiți la ea și vezi cum e”, a transmis Smiley, despre fiica sa și soția lui.

ADVERTISEMENT
Tags: