Life

Smiley și Gina Pistol, clip emoționant în ziua de Crăciun. Artistul i-a făcut o declarație de dragoste

26.12.2020 | 10:50
Smiley si Gina Pistol clip emotionant in ziua de Craciun Artistul ia facut o declaratie de dragoste
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au petrecut Crăciunul alături de cei dragi, iar artistul i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale într-un clip video emoționant. Cei doi sunt fericiți și așteaptă cu nerăbdare ca fetița lor să se nască în câteva luni. 

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” și îndrăgitul cântăreț au fost surprinși în două clipuri video în care se poate observa cât de bine merg lucrurile între ei, cuprinși de magia sărbătorilor.

ADVERTISEMENT

Viitorii părinți au petrecut sărbătorile alături de familia lui Smiley și s-au fotografiat împreună în jurul bradului, spre bucuria fanilor, care le-au făcut urări în număr mare.

Smiley și Gina Pistol, clip emoționant în ziua de Crăciun. Artistul i-a făcut o declarație de dragoste

Smiley și Gina Pistol se iubesc de mai bine de trei ani, iar înainte de primăvara lui 2021 urmează să se nască fetița lor. Cei doi și-au ținut mult timp relația departe de ochii presei, însă acum împărtășesc cu fanii fotografii și clipuri video împreună.

ADVERTISEMENT

Într-un clip recent, aceștia zâmbesc și se distrează în fața camerei foto, iar Gina Pistol izbucnește în râs, spre amuzamentul partenerului ei. Îmbrăcați corespunzător, în ton cu vremea rece de afară, amândoi sunt relaxați și naturali în fața camerei.

@ginapistol_Am pus edit cu Gina și Smiley de Crăciun pe INSTAGRAM.. ? INSTAGRAM: ginaapistol♬ sunet original – Gina Pistol


Un alt clip video îi prezintă pe Smiley și Gina Pistol în mașină, în timp ce frumoasa prezentatoare încearcă să se aranjeze. După ce i-a „reproșat” iubitului ei că nu a avut timp să-și pună la punct coafurq și machiajul, artistul îi spune că este frumoasă și așa.

ADVERTISEMENT

„Nici nu m-ai lăst să mă aranjez”, a exclamat blondina, iar Smiley s-a grăbit să o complimenteze: „Ce frumoasă ești”.

Fanii s-au bucurat să vadă asemenea postări, așa că nu au ezitat să-i complimenteze pe cei doi și să le transmită gânduri bune. „Ești o persoană frumoasă și bună”, „Sunteți minunați, iar tu de când ești însărcinată ai o strălucire aparte”, au scris aceștia.

ADVERTISEMENT
@ginapistol_Am pus edit cu Gina și Smiley de Crăciun pe INSTAGRAM.. ? INSTAGRAM: ginaapistol

♬ sunet original – Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol, Crăciun în familie

Smiley și Gina Pistol și-au petrecut ziua de Crăciun alături de familia cântărețului, care a postat o fotografie împreună cu cei dragi. Smiley apare alături de părinții, bunica și fratele lui într-un tablou de familie emoționant, care o include și pe prezentatoarea de la Antena 1.

Juratul de la „Vocea României” i-a atribuit fotografiei o descriere pe măsură, care i-a emoționat pe fani. Smiley este recunoscător pentru realizările sale și oamenii dragi pe care îi are alături și abia așteaptă să-și țină în brațe primul copil.

„Sunt recunoscător și fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, pentru muzica și pentru tot ce a adus muzica în viața mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor și îmi va completa viața! Iubire și pace vă doresc!”, a fost mesajul lui Smiley.

ADVERTISEMENT