Life

Smiley și Gina Pistol, imaginea care a topit inimile fanilor. Cum a fost surprinsă fetița lor

18.04.2021 | 11:26
Smiley si Gina Pistol imaginea care a topit inimile fanilor Cum a fost surprinsa fetita lor
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au surprins o imagine emoționantă cu fetița lor, Josephine, care a topit inimile fanilor. Cei doi părinți sunt mai fericiți ca niciodată și nu ezită să le arate și urmăritorilor acest lucru. 

Micuța a venit pe lume cu mai bine de o lună în urmă și cei doi îndrăgostiți se bucură de fiecare moment alături de ea. Gina Pistol ține constant legătura cu cei care o urmăresc și îi ține la curent cu viața ei de proaspătă mămică.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” estre cea care a postat imaginea cu fiica ei, fiind mereu activă în mediul online. Blondina a surprins momentul în care micuța Josephine i-a cuprins cu mâna degetul tatălui ei.

Smiley și Gina Pistol, imaginea care a topit inimile fanilor. Cum a fost surprinsă fetița lor

Pentru ca imaginea să fie și mai emoționantă, Gina Pistol a ales să pună și o melodie în fundal, mai exact „Go gentle” de RobbieWilliams. Cu siguranță, această ipostază a adus un zâmbet pe buzele fanilor îndrăgitului cuplu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta a mai postat o imagine cu micuța Josephine, în care i-a surprins o parte din corp, alături de ra odihnindu-se Gosha, motanul ei.

Gina Pistol, imagine emoționantă cu fetița ei
Gina Pistol, imagine emoționantă cu fetița ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Gina Pistol, în culmea fericirii după prima lună cu fetița ei și a lui Smiley

Recent, Gina Pistol a transmis un mesaj emoționant în ziua în care Josephine a împlinit o lună, dezvăluindu-le fanilor că se simte de parcă ar cunoaște-o de o viață și că este foarte fericită. În plus, Smiley se descurcă foarte bine în rolul de tătic și reușește să rămână întotdeauna calm, lucru care îi este de mare ajutor blondinei.

ADVERTISEMENT

„Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că o cunosc de o viață întreagă. Parcă toate trăirile pe care le-am avut eu până la ea parcă sunt niște trăiri într-o altă viață. Nu știu cum să vă explic, e foarte ciudat.

Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă. Oricum, mare noroc am cu Andrei.

ADVERTISEMENT

Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT