Life

Gina Pistol și Smiley, imagine de milioane. Fanii celor doi îndrăgostiți au rămas fără cuvinte

06.04.2021 | 11:11
Gina Pistol si Smiley imagine de milioane Fanii celor doi indragostiti au ramas fara cuvinte
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley au apărut într-o imagine de milioane, fanii celor doi îndrăgostiți rămânând fără cuvinte. Poza cu celebrul cuplu a fost apreciată în număr foarte mare de internauții din mediul online, dovadă că sunt iubiți de oameni. 

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost cea care a împărtășit cu fanii o poză demnă de un album foto, mărturisind prin intermediul ei că viața i s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Blondina a născut o fetiță perfect sănătoasă pe 9 martie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că nu i-a fost ușor în primele zile după naștere, însă cu ajutorul iubitului ei, artistul Smiley, a reușit să treacă peste toate. Gina Pistol și gazda de la „Românii au talent” sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți.

Gina Pistol și Smiley, poză de mii de like-uri. Cum au reacționat internauții

Gina Pistol nu mai este la fel de activă ca înainte pentru că nu mai are timpul necesar, dar asta nu înseamnă că a uitat de fani, dovadă fiind chiar ultima imagine de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a publicat o poză alături de cântărețul cu care o relație de mai bine de 4 ani, tandrețea fiind principala senzație transmisă de fotografia din mediul virtual.

Poza a fost realizată în timpul sarcinii, chiar cu puțin timp înainte de a aduce pe lume primul ei copil. Vedeta în vârstă de 40 de ani a precizat că în ultima vreme nu a mai avut timp de poze, dovadă că aceasta este una mai veche, dar extrem de frumoasă.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

„O poză veche. N-am poze mai noi cu noi ?”, a scris prezentatoarea de la Antena 1, în dreptul amintirii.

Fanii nu au ținut cont de acest lucru și au apreciat imaginea duioasă în număr foarte mare. Peste 106.000 de aprecieri și sute de comentarii au venit din partea urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Superbi, cu adevărat”, „Nu lăsați timpul să treacă fără să faceți poze noi”, „Vă ador”, „Cei mai frumoși”, „Iubirea plutește în aer” sau „Să vă iubiți până la adânci bătrâneți”, sunt o parte din mesajele din online.

ADVERTISEMENT